Som jag längtat!!!!!

strålande sol så klockan åtta vaknade jag helt hysterisk och började packa, köpte matsäck och förberedde, duschade och fixade och packade strandväskan men fick hejda mig och vänta med att väcka barn till elva- de sover ju sjukt länge när vi är lediga!!! Så ok vid halv tolv åkte vi och sen var vi på sibbarb hela dagen och på vägen hem åt vi Thai, nu sitter vi med tända ljus och myser!!

igår var jag uppe 07:15 kl 08 körde jag och S till Danmark för en loppis som visade sig vara den sjukaste Ever, dagens bästa fynd skinnbrallor från Malene Birger för en hunka, fattar ni en hunka alltså 100 kr i rätt storlek och sjukt snygga, annat som följde med hem var Minnetonkas, gympisar i leopard, Ganni ull- klänning, Day kappa ny, Acne tröja, Stina Goya t- shirt, Baum t-shirt, jeans för 50 kr som kostar över 2000 kr, ett pälsvinterhårband för 20 kr, pälsboll som är en nyckelring, det var det, höll på att dö, sprang runt som en galning i tre timmar och hade jag haft mer pengar hade jag gått bananas- det var helt sjukt, typ 144 stånd med märkes kläder och vi snackarimage image High fashion, nya skitfina saker till en liten peng!!! Är fortfarande i chock för mina skinn brallor!! Ska dit igen om tre veckor, tur då har man kanske lite nya pengar!!!!

hahaaaa, i morgon väntar Lousiana ned familjen och lillebrors kompisar!

på återseende

 

 

9 kommentarer till “Som jag längtat!!!!!

  1. ÅÅÅÅååååå snälla berätta var denna finns, bor i Malmö och åker ofta till CPH för att handla =)

  2. Hej,tack för en inspirerande blogg,har besökt patrizia intizio massor utav gånger så tack ännu en gång för tipset.ÄR intresserad utav loppisen ni besökte så jag hoppas också att du kan dela med dig lite mer information så jag kan besöka denna fantastiska loppis

    Tack på förhand
    mvh pernilla

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg