Helgen som gick!

img_5524 img_5526 img_5527 img_5529

Ja ni ser ju, bilderna är upp och ner, har tryckt på allt men det brukar sluta med att jag råkar radera bilden, eller fel håll men Man kan ju inte göra så mycket i en iPhone i WordPress tydligen 2016!!!!!!!!!!!!! Jag vägrar ju att blogga på en stationär dator så så länge det är så här så är det så här, inte så flott, inte så ordentligt och lite hur som!

Andra advent och vi åt mysfrukost där vid tio när vi vaknade, sen tog vi oss ut i vår formidabla stad och tittade på all underbar julskyltning- läs katastrof det tog fem min sedan hade vi sett allt och vi såg inget, men Z fick åka krusell och så fikade vi med mannen som jobbade som vanligt på vårt café! På en söndag och det är ju rätt inställning om vi ska bli klara då går det inte att göra tusen personliga saker och familjen blir lidande, så är det! Jag är van!

i morgon är det måndag och ny vecka, all min förkylning är borta så jag ska springa igen på bandet och så hoppas jag att mina piller jag beställt från Better you kommer, så nu ska vi se om de håller vad de lovar! Spännande, jag hoppas mest på pigghet, och såklart viktnedgång i samband med träning och rätt mat! Vi får väl se, pigg är klart största bonusen! Nu ska jag sova så jag orkar upp i morgon 06:30 som vanligt!!!

pussssssss

 

Rekommenderade inlägg