2016, bra eller dåligt?

Fick mitt livs första panikångest attack och det var bland det värsta jag upplevt, tack gode Gud min lillebror var hemma hos oss och jag inte var ensam med barnen, det var slutet, min man sa du går inte till det jävla stället mer och en vecka senare hade jag ett annat jobb, så Det absolut bästa som hände var att jag den 1/4 blev fri från det värsta helvete jag varit med om, tack för det! Bästa nummer två var att vi på fem minuter efter vi fick höra att där vi bor nu skulle ombildas till bostadsrätter fick vårt drömboende, och jag skall få egen tvättstuga i lägenheten, balkong man kan vara på, innergård till barnen och den är total renoverad, hejdå skavanker och tvättstuga på vinden! Jag älskart!!!!

Började jobba i Danmark igen, det var inte roligt med pendlingen, den var galen och detta gjorde jag bara i 7 månader, tågen var försenade varje dag, stressen över att få ihop livet var för mycket och jag hade panik varje dag över framtiden! Då kom mannen och hans kompanjon med ett erbjudande jag inte kunde säga nej till, jag åkte till Stockholm och lärde mig göra kaffe, var även första gången jag lämnade vår familj mer än två dagar, var borta i åtta dagar, nyttigt för både mig och barnen! Fått uppleva hur det är att starta upp något, hur roligt men samtidigt otroligt frustrerande det kan vara, hur maktlös man är när saker som el och annat inte fungerar, fått lära känna nya människor och även bråkat otroligt mycket vi tre som ska starta eller inte bråkat men varit irriterade på varandra pga frustrationen att inte komma framåt, men man lär sig något varje dag!

jag fick vara ”ledig” en jul, första julen på mycket länge, är det inte typiskt att julen springer ifrån en då, känner mig lurad att det gick så fort! Nu blickar vi framåt, nytt jobb och nytt drömboende! Detta kan inte gå fel, snälla snälla du där uppe låt det gå vägen!

pusssssss

Rekommenderade inlägg