Hösten är här och så är även jag!

Hösten är på ingång och med det kommer mys, mössor, stickade tröjor och vantar och såklart massa innemys med familjen! Jag älskar hösten och allt som kommer med den, den och sommaren är mina bästa årstider! Jag var bjuden på tjejmiddag till Caroline som hade lagat fantastiskt mat och dukat det finaste bordet, Caroline driver bloggen A Scandinavian Kitchen Story, in där för matinspiration, tips eller recept sen att hon är en fantastisk person, så full av energi och pepp och lagar fantastisk mat och det är inte fy skam mina vänner!

fick recept på en kaka som jag ska göra på caféet och såklart döpa efter henne, vi kommer även hitta på lite bus ihop så stay tuned!

härlig måndag på Er själv har jag haft en underbar helg med tjejmiddag som sagt, restaurang besök med mannen min och Spelman på taket på Malmö Opera, en av de bättre helgerna på länge!

puss o Kram

2 kommentarer till “Hösten är här och så är även jag!

  1. Hej Agnes!
    Kan man få önsk ett inlägg? Skulle så gärna vilja höra om vägen från att bestämma sig för att lämna ett jobb och starta upp något annat. Hur vågade du ta steget rent känslomässigt och vad krävdes rent praktiskt? Är grymt imponerad av din resa (det lilla man ser i bloggen alltså) och skulle bli skitglad om du ville dela med dig av lite pepp till en som går i bryta upp tankar. Puss o kram tack för härlig o ärlig blogg!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg