Vardagen och livet är tillbaka!

Livet och vardagen kommer ifatt och det snurrar så fort att jag hinner inte med. Semester är som en gröt, det går långsamt, man är lycklig, harmonisk, man kramas och pussas, hinner ligga, hinner laga frukost, lunch och middag, man sover länge, man är uppe länge man lever life helt enkelt. Sen kommer väckarklockan, träningar, olika träningar, handla, städa, tvätta och vara glad och hinna ta hand om sig själv! Mannen kommer resa en del framöver och då är jag själv med hela puzzlet, tur det finns vänner och lite släkt, internet där man får maten hemkörd och att man driver eget så jag kan styra mina tider själv, för det tänker jag ofta på hur det hade gått om jag fort varit anställd, Ehh chefen behöver vara borta typ tio dagar eller förresten jag kommer sent och går tidigt!!!

nä, det här är mitt liv nu och det enda som fungerar för oss!

puss o kram

1 kommentar till “Vardagen och livet är tillbaka!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg