Lever jag!?!?

Jomenvisst- men hur snabbt rinner tiden när man inte har semester? Hur kan det gå så mycket snabbare?? Hur som helst, jag jobbar på, stimmar runt som vanligt och tar hand om hus och hem, så mycket annat händer inte! Just nu bakar jag tryffel tårta på caféet och solen skiner idag, det har typ regnat konstant i en vecka nu så lite sol är aldrig fel! Mannen är på tur ute i världen och precis innan han skulle åka hade vi fått punktering- han lyckades flytta bilen till garaget- jag har ju inget körkort!!!! Sen väntade jag på bärgare vid garaget i 4,5 timme och nu står bilen på verkstaden!!! Hahaaa sen tappar mannen mobilen i golvet när han landar, livet detta liv!

barnen är helt döda på morgonen för vi går upp 45 min tidigare än de brukar så jag ska hinna till caféet och då öppnar jag ändå en timme senare än vanligt, så vi går i säng alla tre sjukt tidigt, annars hade detta inte gått! Ska försöka boka en resa till Stockholm inom det snaraste så jag kan få träffa lilla fina Indie- som jag längtar och nästa helg blir det opera på Stadsteatern med mannen och bästisarna!

Vi har fått nya grannar, de är från Italien och Duper trevliga, så nu springs det lite här som där in och ut mellan våningarna, trodde jag skulle tycka det var jobbigt men det är faktiskt kul med grannar, i lagom mängd!

puss o Kram på gensyn

Rekommenderade inlägg