Beslut

Jag är inte så personlig löngre av den enkla anledningen att mycket i mitt liv handlar inte längre om mig och M bara och då är det svårt att skriva om allt när andra är inblandade och då får jag helt enkelt hålla allt för mig själv vilket är otroligt jobbigt- jag skulle vilja skrika rakt ut ibland men det går inte och jag har svårt vem jag ska prata med då M inte alltid heller just i detta är den bästa även om vi i nittio procent håller med varandra men det finns andra att ta hänsyn till!!!! Sjukt jobbigt men hur som helst är jag/ vi tvungna att ta viktiga beslut och det är inte det lättaste, en läsare bad mig skriva om hur det är att starta eget, jag skulle kunna skriva kilometrar men igen får jag hålla igen och det får bli en light version av det hela! Kommer snart! Har ont i huvud och mage av allt som gnager och de beslut som skall fattas!

stay tuned!!!!!!

pussss

Rekommenderade inlägg