Om Ranelidskan

em är jag- snart 36 år gammal, mitt i livet med två barn, familj och arbete och allt vad det innebär! Galet pedantisk,kycklingmamma av värsta sorten,hysterisk städmani- fast jag har rengöringshjälp, total avsaknad av tålamod-vilket kan bli ganska spännande ibland med två barn, kontroll-freak, smått galen-enligt andra och ganska rolig!

Jag är benådad med två barn , två helt fantastiska små troll som vänt upp och ner på precis allt i livet, denna kärlek jag hyser för dem, den är vidunderlig! Trodde inte det var möjligt att älska så det gör ont ibland och alla faror jag måste skydda dem från, de tar ju inte slut!
 Ryder jackson snart 5 år och Zoë Mae 14 månader, så det är fullt upp varje dag, något annat vore lögn, tycker vecken i pannan blir djupare och hårstrån som grånar blir bara fler och fler! För att göra allt komplett så har vi så klart en hund också, Totti snart 9 år, och inte att förglömma en man har jag också, Martin och vi har hängt ihop i 11 år , mannen i mitt liv, mannen som tog mig med storm, mannen som rev alla murar och stängsel och fick flytta in efter typ en vecka-skulle inte ha man, barn eller familj, aldrig över min döda kropp och se var det slutade, allt det jag inte skulle ha fick jag-och gud i himmelen vad hade jag gjort utan dem och vad gjorde jag innan dem?
Bloggen kommer handla om mitt mammaliv, mitt Agnes liv , mina tankar och funderingar och ganska mycket om min inre resa jag gjort med mig själv i snart 5 år nu för att bli en bättre människa och om jobbet för att nå något slags slut på resan.
 Så välkommen in i en helt vanlig mammys liv som försöker få livet att gå ihop, jobbet det innebär och allt är kanske inte alltid som det ser ut!!!
Later honeys!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *