Att fixa till sitt ansikte!

Innan min fyrtio- års dag fick jag gå till min favoritperson i hela världen- Patrizia Intiso och hennes salong och göra vad jag ville för Martin, passande nog för mig men kanske inte för Martin var doktor Catherine Marcinow också där just den dagen- så jag började med laser, fraktionerad sådan och fortsatte sedan in till doktorn! Där och då bestämde jag mig för att testa fillers, det har jag aldrig gjort innan och så botox i pannan då såklart! Så jag valde fillers i beymmersrynkan och i kindbenen och massa botox i pannan! Vilken lyx att först göra lasern som är underbar sedan allt det andra! Resultatet är super tycker jag, nu när det är varmt och jag jobbar har jag inget smink alls och jag är trygg med det, pannan är helt annorlunda med filler i mitten och kinderna har liksom lyfts upp, lite men perfekt! Om det gjorde ont? Ja filler gjorde ont, men jag har ingen smärtgräns alls så för mig gjorde det nog mer ont än för andra men Catherine är ett proffs ut i fingerspetsarna och behandlar en som en prinsessa! Den stora skillnaden från andra gånger med botoxen var när hon satte sprutan- kändes mer genomtänkt och inte bara en massa stick utan att hon hade en plan, sedan är dessa två kvinnor en underbar kombo, så mycket kunskap, vetskap och proffsighet de besitter så vet jag att de gör på mig vad som passar mig och är i linje med den jag är! Doktor Catherine kommer tillbaka i juni nästa gång, så kontakta Patrizia inom det snaraste för hon är bara här 1-3 dagar åt gången och tiderna brukar ta slut fort!

resultatet då- jag är mer än nöjd, jag ser pigg, fräsch och yngre ut och det var precis det jag ville åt! Jag hatar min panna innerligt och det är ett bekymmer för mig att jag skulle nog behöva ha botox intravenöst eftersom jag har en enorm mimik när jag talar och tänker och använder den sjukt mycket så all form av hjälp är välkommet!

puss o kram från en mer än nöjd kund

skriv om ni vill ha kontaktuppgifter till Patrizia!

5 kommentarer till “Att fixa till sitt ansikte!

 1. Jag vill oxå prova filler i läppar, bekymmersrynkor lite sånt. Får man fråga vad det kostade? Jag vill ha på flertalet ställen. Vad tycker mannen? Märker han ngt?

  1. Hej!
   Botox one area 1500kr
   Filler lips 2500kr
   Filler cheeks 3000kr
   Filler tear through 2000kr
   Filler nasilabial folds 3000kr
   PRP face is 3900kr med laser 6000kr
   Ring Patrizia för konsultation! Hon är bäst och hennes doktor som kommer ca en gång i månaden!
   Kram

 2. första gången jag besöker din blogg , tyvärr slutar det här kan inte med så ytliga människor som sprutar gifter i facet . Det måste vara något annat än åldern det är fel på stackars människor. Se bara på Petra i HOP hur hon ser ut som en konstgjord vaxdocka……Sorry men detta är inte klokt. Tack för mig

 3. Hej, så fin du är! Jag skulle mer än gärna vilja ha kontaktuppgifterna till Patrizia och doktorn:) Hälsningar Maria

  1. Hej!
   Här kommer det
   0705-087010 Patrizias nummer, messa helst! Doktorn bokar msn genom Patrizia! Ring henne- du kommer inte ångra dig!
   Stor kram

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg