Hej hej!

Nu har jag varit ensam i åtta dagar med barnen, jag har flängt på morgonen som en gasell- barnen har gått upp okristligt tidigt men vi har också lagt oss typ Bolibompa tid för att orka, energin var noll i helgen på denna mamma men ändå hittade vi på typ tusen saker och hela söndagen låg vi i sängen jag och ärtan för storebror sov borta, det ösregnade och haglade och vi trodde aldrig det skulle ta slut men det gjorde det framåt eftermiddagen! När jag gick för att handla mat hade vår Ica haft översvämning så de fick stänga, personalen hade vatten upp till knäna, stackars!

nu är det måndag och vi kickar igång även denna vecka som ”ensamstående” den här veckan händer mycket kul, bla detta på caféet- kom förbi om ni vill hänga! På fredag blir det tjejmiddag och på lördag ska jag och mannen på date med tillhörande opera! Vilken vecka va! Vi hörs! Puss o kram ses på stan

Rekommenderade inlägg