7 dagar är en hel vecka minsann!

Så mycket på riktigt jag vill säga men såååå lite tid, jag förstår inte hur jag kan gå upp på måndagmorgonen och plötsligt är det fredagkväll- hur är det möjligt?

vill prata om att fler tjejer kan inte mördas nu, varför är det aldrig en tjej som mördar en pojkvän eller ex pojkvän när de kommer över? Hur går det till? Bella ringer Jonas, vill du komma över, nä, men jo kom igen, ok då, Bella kommer och några timmar senare är hon död!!!!!! Hur står det till i alls dessa mäns hjärnor? Jag orkar inte ens att jag har två som växer i denna värld! På riktigt vill inte Mer!

annars har vi myst hos kompisar, mycket möten, varit på gospel konsert,  haft jordens sommarväder, hängt ute på lekplatser och i parker, varit på träningar och simningar och mannen har varit i Stockholm och vi fick gå upp 05:30!!!!!!!!

så nu ligger jag här med tvåtusen saker att svara på, titta på och massa att läsa- jag hinner inte med mitt liv och det ska det bli ändring på för jag kan inte jobba 6 dagar i veckan, jag håller på att dö av trötthet, jag ligger efter och är sjukt stressad, allt lugn som infann sig i New York är som bortblåst! En väninna har precis gått in i väggen och det är inte kul och en lång väg tillbaka efteråt! Nu chilla, liks viktigt det efter mat, handling, tvätt och packning av alla väskor och kläder är framlagda!

Pusssssss

Rekommenderade inlägg