Fredag!!!

Man måste om man kan och har möjlighet köpa hem blommor på fredagen, det kommer jag att sakna för det är billigt, fina blommor och man kan köpa massor och fylla hela lägenheten med!
Ska man köpa i Malmö kostar det skjortan och man får en kvist!!
Idag skulle vi bjudit bästa L och P på middag men det smög sig pga Zoë Mae’s feber så istället blev det tacos och fredagsmys!! Inte fy skam det heller men har lagt in en skumpa i kylen om det blir riktigt tråkigt då mannen är iväg och jobbar!

20131122-201748.jpg

20131122-201806.jpg

20131122-201813.jpg
50 kr fattigare men vackraste blommorna!!

I morgon blir det naglar, träning- det var inte igår och present inköp till söndagens kalas, skulle träffat en gammal mycket saknad vän men det blev inställt, trist som fan!

20131122-201933.jpg

20131122-201941.jpg
Mina två isabel Marant kjolar, den ena från H&M den andra från Miloii!! Den ena 599 den andra 1649, lite skillnad!
Den från H&M hängde ensam och felmärkt på en stång på triangelns H&M och bara väntade på mig!

Igår läste jag i nyaste Elle en artikel om att det är ute att jaga status och pengar utan istället är familjen, barnen, välmående och att bestämma själv inne nu och det enda riktiga om man kan ekonomiskt, så shiit vad jag är inne nu, det enda jag gjort fel var att jag sa upp mig innan jag har något annat att göra, men inte en sekund längre än nödvändigt! Shiiitt pommesfritt!
Det ska bli så jävla skönt! Min man har köpt en resa till Nyc till oss i fem dagar utan barnen- hur jävla lovely är inte det!!?????? Men att rodda passning har tagit ca 14 dagar pga olika anledningar och det har tagit bort en del av glädjen, men men snart åker vi bara vi två, vet knappt hur det känns att bara vara vi två, vi ska äta, prata, titta, gå, fika, shoppa, pussas utan att bli störda i fem dagar!!!
Jag längtar som fan, innan åkte vi varje år i två veckor och Ryder har varit med tre ggr men lite skillnad på barn nummer två hon är inte riktigt lämpad för längre resor än med åttan till Västra hamnen! Ryder har varit i Nyc och canada när han va 6 mån, 1,5 år, Italien när han va 2,5 på 5 stjärnigt lyxhotell, det enda vi fick ändra på där var att han åt frukost på rummet, Canada vid 4 år och Marocko vid 3 år, Zoë Mae har varit i Stockholm och i Budapest men det tog bara 1,5 timme att flyga dit! Hahaaaaaaa lite skillnad på folk och folk!!
Nä nu blir det mys- mega mys!!

1 kommentar till “Fredag!!!

  1. I gona miss you, jätte tråkigt att du slutar snart. Du kommer att bli saknad på alla bc möten. Kommer att följa dig flirtig här istället framöver. Många kramar

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg