Bästa lördagen!

Sovmorgon, frulle, kapitelboksläsning och Lpg hos den finaste Patrizia, hon kan på riktigt vara en av de finaste, bästa människor jag mött, hon vet vad hon snackar om, hon vet hur man fan blir stunning-möta upp hela familjen för skridsko åkning på Kockum Fritid, sist jag stod på skrillor var jag nio så 28 år sedan, det var ju en katastrof, R är ju kung, Z har åkt tre gånger och mannen är bäst så jag åkte fram och tillbaka en kvart och höll mig i kanten!
Idag var det dessutom typ 52 Thailändare som skulle prova åka för första gången i sitt liv och alla de skulle också hålla sig i kanten!!!!
Sen hem till svärisarna för lunch, hem till vår soffa där vi åt pizza slice till middag- inte i soffan det får man inte för mig- hahaaaa, samtidigt som jag tvättade fyra proppfulla maskiner tvätt!
Sen efter månader utan, eller obefintligt ett glas vin, sån jävla håll käften lycka! Jag köper aldrig vin längre, älskade vin och älskar vin men det blir aldrig av, och det gör mig inget!
Resten av kvällen har det pysslats, tittats på Madicken- såklart, det har målats och hängts tvätt, älskar att vi bara rasslar runt och inte bestämmer något, precis som det ska vara!
Jag kan ha druckit nästan 1,5 liter Cola Zero, asså kan, inte helt säkert!
Känner mer och mer att det går inte att bestämma massa på helgerna, får stress, skulle druckit kaffe med P innan behandlingen men vaknade sent och kan inte stressa längre och vill inte, så skönt att man kommit dit också!

IMG_5724.JPG

IMG_5733.JPG

Familj, kärlek, tid, pussar, mys, chilling och tid för varandra det är det viktigaste!
I morgon bakar vi lussebullar hos några av de finaste fast först hockey träning för R!
Ta hand om varandra lova mig det!

Rekommenderade inlägg