Att blogga med ett öga!!

Är så trött att jag nästan sover, vilken helg, absolut bästa på länge!!
Vilken energi, lycka, kärlek, mys och vi bara vi en familj, så mycket det betyder att vara där, finnas, lyssna och leva tillsammans!
Idag har vi bakat lussebullar hos några av de bästa, tänk vad fint det är att bara veta, inte så mycket mer, att känna värme och kärlek bara så där, att känna hur äkta allt är fast helt naturligt! Att det sen sker i kaos, nakenfisar och stoj det är ännu finare, man känner det in i hjärtat och det är det enda som räknas, tror jag blivit ännu känsligare för signaler och tecken, läser in och ut fram och tillbaka för jag är rädd därför är det fantastiskt när man landar och ibland bara vet man! Det är livet det! Att vi kom hem med tre fulla påsar bullar räddade nästa första advent, hur ska man hinna baka när man jobbar 8-10 timmar om dagen till söndag??

IMG_5740.JPG

IMG_5746.JPG

IMG_5747.JPG

IMG_5745.JPG
Att sedan barnen leker så fint är himla kul och idag kunde Z och I leka på riktigt kändes det som , I blir bara äldre och pratar mer och idag hade de himla kul, det var mycket Madicken och mamma J hämtade prinsess klänningar till dem båda och de var de sötaste när de hand i hand hämtade storebröderna till lussebulls- fika!! Att de sedan fortsatte vråla på dem när de väl anlänt det är en annan femma!

IMG_5738.JPG

IMG_5735.JPG

IMG_5737.JPG

IMG_5736.JPG
Min dotter älskar päls- tur flickan ska få en egen i julklapp och hon skulle göra sig fin för att åka och baka- för det älskar jag dig!
Ny vecka nya tag, har även dammsugit 214 kvm, tvättat lite till, gjort tre matlådor och hunnit läsa en skvallertidning plus ett litet glas vin innan läggdags!!!
Puss o gull!

Rekommenderade inlägg