Solen skiner och vi får bli inne!

image

Där ligger det finaste jag vet och snarkar, mamman är jätteledsen över utebliven sommarfest på dagis- inte missat en enda på 6 år, klänningen hänger framme alldeles ny och fin och solen den skiner! Livet man kan inte råda över något, vi måste iallafall köpa kaffe på Nespresso och kanske kan vi hämta hem vår korg från Miloii, kanske vi får se!

sitter med mitt kaffe eller latte är det ju och njuter av tystnaden, ska jobba hela helgen och vår rea startade igår så helgen kommer bli kaos! Det är lätt att räkna ut! Nä nu ska jag njuta vidare!

later Honeys

 

6 kommentarer till “Solen skiner och vi får bli inne!

  1. Om ditt stackars barn är så sjukt o speciellt om hon kräkts är det ju super-ego att gå på Nespresso o Miloi.
    Låt hennes behov gå i första hand, dina ”sjukt snygga frallor” får vänta!
    Tycker dina inlägg är knäppa och uselt skrivna, läst dem för sista gången!

    1. Skönt att kräka av sig lite??? Så skönt att skriva lite skit och åsikter till någon va? Då mår man bra!! Du att kritisera andra hur de sköter sina barn är ungefär som att skjuta sig själv i foten, typ det dummaste man kan göra, tur att det rinner av mig som smör i solsken för idiotism biter inte på mig!Hejdå med Dig!!!

  2. Öm tå, tydligen!
    Minns dina inlägg om din sons förra klass/fritidskompisar och hur du uttryckte dej där!
    Så snacka inte om att kritisera hur andra gör med sina barn!
    Alla dina inlägg osar av otrolig egocentrism, du verkar tro att du är världsbäst och alla andra är idioter!

    1. Vad får dig att skriva så elaka saker om någon annan som du inte känner undrar jag? Är det skönt eller mår du bara dåligt? Sprid glädje och uppmuntran istället!.. det ger så mycket mer tillbaka!.. och bästa tiden på året är här.. då ska vi inte hålla på med sånt skitsnack! Tur sånt inte biter på dig Agnes!.. du verkar vara en superfin mamma!.. och du har en jättebra och ärlig blogg! Ha en fortsatt fin Söndag Agnes! Kramar från Oslo

      1. Åhhh tack fina Du! Härligt med glada, snälla och positiva människor! Jag tror som du att man mår dåligt om man skriver elaka saker till andra! Kära hälsningar från Malmö!!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg