Lycklig ända in i märgen!

image image image

Asså denna resa var bara kärlek, värme och vänskap! Att ha sådana kompisar, det är sällsynt, som sluter upp, som finns, som tar vid från sist man sågs, som välkomnar alla, som inte tittar snett och gör skillnad på folk, som genuint lyssnar men som framförallt älskar och är de finaste vänner till min bror! Det är fanimej håll käften lycka på den!

vi hade hyrt lägenhet mitt i smeten med mina föräldrar, bästa med två barn med, det var värmerekord, vi åt pannkakor, vi drack vin- mormor passade Z två kvällar, vi åt mat, vi va på massa museum, M shoppade, vi gick och vi gick och vi gick, vi var på Zoo som var fantastiskt, vi var på Augusts diplom utdelning, vi såg på när himlen öppnade sig och det vräkte ner, vi hade en fantastisk examens fest för A och K, vi hängde runt men framförallt hade vi det Fab!

Amsterdam som stad är jag inte imponerad av alls, skitigt, smutsigt, larmigt, turistigt men framförallt drogerna, jag som hatar droger tycker det vilar något mycket dekadent över en befolkning som går runt och röker spliff, det kan inte bli mycket gjort!

idag var det tillbaka till verkligheten med jobb 13-20 men först möte kl 09!!!!

nu sova later Honeys!!

 

 

Rekommenderade inlägg