Söndag, kalas och sovmorgon igen!

image image

Godmorgon denna härliga söndag, den bjuder på sovmorgon, härlig frukost med nybakat bröd från vårt fantastiska bageri Sibylle Bakery som jag åker ner i hissen till i pyjamas, kalasdags igen för R och lite tvättstuga senare!

älskar mina lediga helgdagar och samlar kraft och energi, gästspelade ju lite igår och jobbade några timmar på flygplatsen och det var ok, åt varmrökt lax på kvällen med potatis och romsås och sen lite frukt och chips till myset, vi somnade alla i en hög i soffan och förflyttade oss till sängarna och vaknade utvilade idag vid tiotiden!

i morgon väntar jobb och långpanna som jag kallar det till 19, ledig torsdag och fredag och sen mitt enda riktiga lördags pass inne i byn!

puss o kram ses på stanimage

3 kommentarer till “Söndag, kalas och sovmorgon igen!

  1. Ville bara säga att du har en jättebra blogg, skriver bra om vardagens plus och minus ärligt.. gillar att följa din resa här! Dessutom så ser då fabulous ut!.. lite fina kurvor och jättesnygg!

  2. Hej.
    Tycker din blogg visar vardagen som den nog är för de flesta . Toppen!! Skönt och avslappnat ,när andra visar upp lyx och flärd och BAAAARA länkar till en massa sidor . Mer och mer sådant blir det även hos dina kolleger på Elsas. Synd tycker jag, men det kanske måste vara så om man vill leva gott på att blogga. Märker att du gillar kaffe och undrar bara om du kan rekommendera någon kaffemaskin. Har funderat nu i snart ett år men kommer aldrig till skott. Nu får jag snart lite pengar tillbaka på skatten och då ska jag nog göra slag i saken.
    En maskin som även skummar mjölk ska det vara. Ha det så jättebra och fortsätt blogga på ditt härliga och ärliga sätt!!
    Mvh Jessica

    1. Tackar som bockar! Tyvärr måste man i mina ögon ” sälja sig” lite för att få allt de får- nu menar jag ingen speciell utan överlag så ingen blir arg sur eller kränkt i de lättkränktas land- de överöses av saker och jag är bara jag speciellt de stora bloggarna, jag har varken tid eller ork, sen är det ofta deras inkomst så då är man ju tvungen- sen är det hur gready man är!!! Går aldrig på något och blir sällan bjuden- är nog för tråkig!!!! Nespresso är helt klart de bästa, dyra men håller haft min i åtta år snart! Nu har det kommit ett företag som gör kapslar mega billigt till Nespresso maskiner- dåligt för dem men bra för oss! Den jag har kostade 2500 men då hade de kampanj så fick kaffe för 500 kr, håll utkik efter kampanj de har det hela tiden, tänk på att köpa den med integrerad mjölkskummare!
      Stor kram

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg