Hallo honeys!

Hallo!
Välkomna till min värld av mammaliv, vardag lite stress och mycket jobb! Mitt första inlägg på en riktig blogg och det på den finaste portalen med de grymmaste tjejerna! Jag är ju helt ny, har bloggat lite på Mama i ett par månader men inget seriöst, så detta att lilla jag får vara med här på ett hörn det är nästan overkligt och mycket nervöst- känn ingen press Ranelid!
Idag har jag stressat runt som en galning i cirklar innan jag fick skrivet en to do lista, då blev lite gjort, ska åka till Budapest på onsdag en vecka med min familj och bästa kompisens familj, kommer bli sjukt nice, 36 grader idag i Budapest såg jag- semester så välbehövligt!
Ville mest bara säga hej, ska packa färdigt nu!
Detta är lite av vad jag betat av idag- mammy’s new nails!!
Later!!!

20130616-182241.jpg

20130616-182254

 

Rekommenderade inlägg

8 thoughts on “Hallo honeys!

  1. Hahhahahah, tur jag bjuder på mig sjølv, men att få sin færsta skømtsamma elaka kommentar andra dag, den ør go, vet att foten blev blå, har ingen fancyswancy kamera, bilden ør tagen med iphone, tur min man photoshoppade bilden inatt!!

Comments are closed.