Dagen som försvann!

Idag har jag försökt bli klar, det har gått sådär började iallafall dagen med en frulle på Starbucks med bästisen!

20130618-202049.jpg
Efter den baljan latte var jag speedad och klar för att börja pricka av mina to do’s, började med växling av pengar, kopiera papper och skicka iväg till danska skatteväsendet- de om några är det bra att vara vän med, checkade in oss på flighten och lyckades glömma att checka in Zoë Mae. Hur fan gick det till? Hämtade paket, inhandlade det sista, vaxade mig, tog två pw’s i värmen fram och tillbaka till dagis, hämtade ett annat barn hos kompis, lagade mat för att sedan komma på att klockan var typ 19, oj då!

20130618-202630.jpg
Mina finaste två, lillebror och Ryder J!
Nu ligger vi alla utslagna på soffan, Zoë Mae sover tidigt för en gång skull och jag ligger mest och är både pirrig och nervös inför imorgon! Ska flyga med båda barnen själv för första gången mannen ansluter från annat håll så det ska bli intressant, tur det tar ca 1,5 timmar och mutorna är nerpackade!
Nu lite bubbel och tv!
Vi hörs en snabbis i morgon bitti och sedan i Budapest!

20130618-203110.jpg
En trött Agnes!
Later!!

Rekommenderade inlägg