Lyx i vardagen

20130628-185809.jpg

20130628-185822.jpg
Att köpa med sig blommor från Köpenhamn varje fredag är något jag unnar mig, en liten sak som gör en lycklig nästan hela veckan! Jag och barnen har varit på Emporia och inhandlat det mest tjejiga man kan tänka sig till en riktig tjej-tjej som har kalas i morgon, ätit fredags middag på Streetfood på Malmö Central och inhandlat fredagsgodis, min diet tillåter att äta vad jag vill en dag i veckan jag brukar välja fredag eller lördag!
Nu är vi hemma och barnen går amok i någon slags jaga varandra lek- hör knappt mina egna tankar men roligt har de!
Om ni visste hur ont det gör att visa bilder från mitt hem, bor i en hyreslägenhet för tillfället- inget fel i det, det ska vi fortsätta med men inte denna! Vi har precis sålt vårt hus som vi hade renoverat i ca 3 år till nästan total perfektion, vi bodde i det nästan 6 år och vi visste hela tiden någonstans att det var inte vi med hus och allt jobb det innebär! Det tog oss ett och ett halvt år att sälja det, den värsta tiden i mitt liv- tur man är pedant och inte har så mkt prylar att ta undan inför varje visning. Så när huset äntligen såldes ville de ha snabb tillgång till det- YES, här varsågod!! Under denna tid var min man i Gbg 5 veckor, så jag packade ner allt i huset själv, detta var mitt i vintern, tittade på ca 10 lägenheter i veckan i en månad i snöstorm dragandes på vår lilla baby, tror inte någon missat mig i snömodden dragandes på vår vagn fram och tillbaka! Paniken steg, hittade ingen lägenhet som var riktigt bra, så av alla typ 30 lägenheter jag tittade på var denna vindsvåning bäst, det är en tvåa på 110 kvm, den är jättefin men kök och badrum är så fult att vi dör ful- döden varje dag typ 100 ggr- speciellt min man som jobbar med design och inredning! Vi kan heller inte bo fyra personer i en tvåa! Så det är vårt projekt att hitta en bostad och inte var som helst, typ 2 områden i hela Malmö vi vill bo på, så det lär ta ett tag så länge dör jag ful- döden varje dag! Tänk att flytta från det flottaste flott till något du inte själv valt, bara det att badrummet är grönt och råsa säger ju allt!

20130628-191830.jpg
Myskläder- shorts Gina Tricot, t- Shirt loppis i Amsterdam, present från lillebror!
Trevlig helg! Later!

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “Lyx i vardagen

Comments are closed.