Allt och inget!

Denna dagen har varit skit och mög-som vi säger på skånska! Började med att jag väcktes av ett sms från mannen 05:40 om att han glömt sin dator på tåget till Göteborg, efter det  kunde  jag inte somna om! Blir sjukt orolig fast det inte är min dator och han  får själv ta ansvar för sina handlingar, men tycker ändå synd om honom, det är andra gången på ett år, han har alldeles för mycket att stå i. Sen gick vi upp och gjorde oss alla klara, mig för jobb och barnen skulle bli hämtade av farmor och farfar för att bli passade hela dagen! Ryder J skulle även på kalas till sin tjej S idag, så kläder skulle strykas, fluga packas och inte glömma presenterna vi köpte igår! Som lök på laxen provade jag alla mina byxor för mina byxor jag skall jobba i var blöta, och eftersom jag är på diet och tränar varje dag -när min man är hemma så går jag ner varje vecka, vilket resulterar i att alla mina 150 byxor nu är för stora och sitter inte som de ska, så var jag gråtfärdig innan en klänning åkte på, mådde dessutom illa i morse. Stress, stress men vi kom alla iväg och hunden rastades. Det ösregnade också under hundpromenad och vägen till tåget, väl på jobb så hade jag ingenting att äta, så drack dagens andra stora latte. jobbade hela dagen med känslan i bakhuvudet av att vara väldens fulaste människa, hade dessutom två maskor i strumpbyxan! Var tvungen att avhandla ett ganska jobbigt möte idag på jobb som inte gick så bra, det jobbiga med att vara chef kan ibland vara personalansvaret!

Kom hem nu ganska sent, ut med hunden igen och sen kom barnen hem, då gick vi och handlade Mac Donalds till dem-jag vet, dålig mammy, men jag är trött och ingen ork att laga mat efter att ha haft dem själv sen i söndags nu. Nu sitter jag äntligen i soffan med en dator hör och häpna, ingen iphone, lillebrors Mac får duga sålänge. Det har seriöst tagit mig 30 min att skriva detta lilla, blir avbruten hela tiden.

Det gulligaste idag är ändå Ryder som skulle bli ihop med sin tjej idag igen på kalaset,, de har haft en liten paus, Ryder var trött och skulle jobba-undrar var han fått det ifrån, så han ansåg sig inte ha tid med sin tjej och gjorde tillika slut för ett tag sedan. S blev ledsen men fann kärleken i en annan på dagis, detta har gjort Ryder brydd så nu var dagen inne, när jag sedan frågade honom när han kom hem hade han glömt fråga!!! Han fann bot på det och vi ringde upp S-

Hallo, det är Ryder, jag är kär i dig, kan vi bli ihops igen?

– VAAAA

det är Ryder, kan vi bli ihops igen?

– VAAAAA

hallo kan vi bli ihops igen?

Ja, klick!

Asså jag dör sötdöden hundra gånger, höll på att dö när jag gick brevid och han talade i högtalartelefonen på iphonen! Ihops, måste vara enda stället i detta avlånga land det blir sagt på och det är här i Skåne, eller?

Så nu är allt som det skall vara igen, lugnet har lagt sig hos familjen Ranelid!

I morgon blir allt som vanligt igen, eftersom mannen kommer hem, så etta på schemat imorgon söndag är , träning!

Ska bli underbart, längtar, längtar!

Later folks!

2 kommentarer till “Allt och inget!

  1. -Ja det kan vi!!! (Var svaret)
    Asså dessa små människor med tankar och funderingar. Världens finaste barn har vi!!
    -Bröllopet blir i Halloween, det har Ryder sagt.
    Så nu vet du det svärmor. Puss go natt

  2. Tycker du verkar vara en kanonmamma som drar ett tungt lass själv och som löser det galant. Har också en man som reser och är borta större delen av veckan, sträck på dig -du är fantastisk! Och du: McDonalds mat är inte fel ibland:)
    Kram!!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg