Jag har massor av kläder men inget att ta på

Jag har ju gått ner massor och format om min kropp och blivit av med ännu mer fett jag hade, skall ju ner mer och forma om mer och ännu mer till den 1/12- 2013 då jag hoppas vara nöjd sen ska jag såklart fortsätta att träna för resten av mitt liv om jag kan,men i december tänkte jag make it à rap!!!! Då har jag hållit på i ca 6 månader riktig träning innan dess ca 8 månader av promenader för att bli av med ca 25 kilo gravidfett, allt efter det har bara varit bonus och omfördelning och förflyttning på kroppen, idag består min kropp av 38,5 kilo muskler vilket är mycket och med tanke på att jag aldrig tränat på riktigt innan så är det mycket, de som ser mig tror inte jag väger 57 kilo och 38,5 av dem är muskler och jag bryr mig inte om vad det står på vågen jag bryr mig bara om hur jag ser ut och att allt fett ska bort och att jag ska bli vältränad! Om jag sen väger 62 kilo men inte har ett gram fett på kroppen ja då är det så, men vad jag skulle komma fram till var att jag hade 20 par byxor som väntade på mig nu har jag noll, de är alla för stora och de är stora så man ser att de inte ska vara så stora utan att de bara är för stora! Inte snyggt då när jag äntligen ska unna mig något vill inte köpa för mycket då jag kommer gå ner och se annorlunda ut om ett tag, vad köper jag??? Jo ett par silke byxor och en spets tröja från MB ok de var på 50% men hur tänkte jag där?? Ska jag gå runt i silke byxor varje dag nu? Det var det sista jag behövde! Så nu har jag dåligt samvete och inga byxor har jag!

20130714-222434.jpg

20130714-222452.jpg
Finaste fin som jag älskar dig!

20130714-222538.jpg

Godnatt från en byxlös!!

Rekommenderade inlägg