De där små nålsticken

som känns ända in i märgen, de lägger sig därinne och ligger och skaver! De ligger kvar länge och gnager, det är vidrigt att ord kan kännas så och göra så ont, tänk om de som säger något visste hur det känns, jag har ju själv varit en av dem som kastat ur mig saker och sårat ända in i själen och först nu förstår jag hur ont det gör. Det är också spännande att upptäcka att människor man minst trodde det om kan bli en största och mest uppriktigt glada supportar, det värmer lika mycket som det andra sårar!

Finns inget härligare än de som genuint backar upp en och hejar på i livet, det gör en lycklig och det inger lite hopp om mänskligheten för det finns alldeles för mycket ondska, avundsamhet, bitterhet, olyckliga människor som formligen spyr ut sin galla och ångest över andra, de bara tar och tar och ger av sin skit utan att reflektera över vad de öser ut. Är det något jag lovat mig själv är det att aldrig någonsin spy ut min ångest på de i min närhet som inte förtjänar att bära det oket för mig eller att de ska behöva få min smuts kastad i ansiktet, det är heller inte alla som orkar höra eller ta in och lyssna till andras problem och bekymmer, det måste man också tänka på. Hur som haver de där vidriga små jävla kommentarerna som bara blir sagda för att såra och inget annat, vidrigt är det! Få människor är genuint glada över andras framgångar i vad det nu än må vara, få kan verkligen från hjärtat glädjas med andra, det finns några men de är svår räknade, och tro mig jag är inte cynisk bara realistisk!

Mer kärlek till folket och ta en minut och beakta de du har nära och ge lite kärlek och få kärlek tillbaka, klappa, smek och kyss din närmaste, älska dina barn!

Godnatt!

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “De där små nålsticken

  1. I know!!!!! Jag har varit en sådan person men sen beslutade jag mig för några år sedan att sådan där skulle jag inte vara längre. Nä bort med sånt och fram med glädje, hejarop och äkthet! Det jag sänder ut är det jag får tillbaka!
    Så heja dig!

Comments are closed.