Lycklig

Var ska jag börja? Igår skrev vi kontrakt på lägenheten med stort L, lovely som vi ska bre oss på 214 kvm!!! Barnen kan köra sm i rally inne så långt är det nästan! Och vi får ett skafferi som är som ett rum och en gasspis och vi ska rama in och hänga upp ALLA våra tavlor, idag började vi buda på lauritz!!! Livet är underbart!
Idag åkte vi till Helsingör för att träffa min kusin med fru och barn, var ju på tiden var kanske 7 år sedan, på vägen dit bråkade en ful, äcklig och jävligt tjock fet sorglig gubbe med oss om vår son, hur fan kunde han vara en pojke med det håret och skorna, det var ju lite orange på dem, det är inte skor för en pojke! Han var vidrig då jag efter typ 15 min reagerade och svarade honom sa han att jag ljög om att det var en pojke för jag så gärna ville ha en pojke och att jag nog fått några pojkar som dött innan födsel!!!! Vad säger man till ett sådant vider, äckel?? Ryder blev rädd för jag höjde rösten och min man tyckte mest att han var för jävla dum för att besvara!!!
Hur som haver vi hade det underbart i Helsingör, vi länsade en gammal fin mans vinkällare och lovade att köpa butiken och anställa gentlemannen som stod där innan augusti var slut för då stänger de! Sedan åkte vi till Louisiana, första gången och jag är förälskad i allt! Utställning på utställning , underbar arkitektur o h fantastisk konst och trädgård, tre våningar skapar verkstad för barn!!! Nyss hemkomna helt slut, nu ska jag dricka upp mitt glas ros’e och reflektera över hur lycklig och lyckligt lottad jag är och hur jag gör resten av tiden jag lever på denna jord om jag kan stänga in och skydda mina älsklingar från idioterna som finns överallt!!
Godnatt!

Rekommenderade inlägg