Jag en mammy

Allt som oftast slår det mig- va fan jag är en mamma, inte bara Agnes, jag har fått Guds försyn och fått två barn, en flicka och en pojke, något de flesta drömmer om! Jag som aldrig ens drömt eller fantiserat om det, aldrig någonsin en enda gång sagt att jag vill ha barn, aldrig! Jävligt orättvist också, gravid på tre sekunder med Ryder J och Zoë Mae ska vi inte prata om, typ en halv sekund, jag som aldrig velat utan mer bara kom på det en och tänkte vi provar, vi var båda överens att går det inte så skiter vi i det, inga provrörs försök, inga ägg- klockor ingen sex stress. Två gånger med ca 4 års mellanrum- tacka Gud för det så gick det vägen, ut kom de och allt gick bra inte ens en liten skråma på mamman där ni kom ut- det är fanimej Guds försyn, allt kan hända och inget är klart förrens de är ute! My oh My vad det sköljer över mig denna kärlek jag känner för dessa två små individer, jag kan ibland inte hantera känslorna som kommer, jag ska erkänna att det tagit tid att känna denna himla storm med Zoë Mae det har tagit sin tid, Ryder och jag det går inte att med ord beskriva vad jag känner och har känt sedan dag ett, med Zoë Mae har det vuxit fram sakta och mer och mer för att nu börja explodera! Det går inte en dag nuförtiden utan att jag känner en enorm glädje o att just ni kom till oss, ni berikar mitt liv och gör mig hel, ni får mig även att bli en bättre människa varje dag! Det där att man går runt och tänker de är mina, mitt kött och blod och jag ska ta hand om dem till jag dör och göra allt jag kan för att de ska få det bästa livet och förutsättningarna jag bara kan, att sedan börja tänka på faror och annat läskigt som blivande pojkvänner och disco besök eller en resa, det är övermäktigt och jag vill låsa in dem!
Ryder Jackson Hayden och Zoë Mae Bo Valentine jag älskar er till döds och blir ordlös när jag ska beskriva hur, jag lovar er att jag alltid ska finnas för er och göra allt för er alltid och försöka att aldrig göra er besvikna! Den där resan till Ibiza ni kommer be om den är inte säkert jag betalar!!!
När man tänker på sina egna barn och deras liv och förutsättningar kan man inte gå förbi alla dem som inte har det lika bra, de som kanske mist en förälder, de som har föräldrar som dricker och knarkar de som är hemlösa och alla dem som kommer från krig och bomber- det smärtar mig och gör ont i mig för alla barn i hela världen är värda en trygg uppväxt med kärlek, mat och vatten och kläder på kroppen!
Tänk på det när ni över konsumerar leksaker och prylar till era barn det finns de som inget har, något jag försöker lära mina barn att hur mycket eller hur lite pengar man än har – det viktigaste i livet är kärlek och kunskap, vem fan bryr sig att din unge har 15 bilar eller 25 tv- spel men är helt jävla ouppfostrad eller i avsaknad av kärlek när det verkligen gäller!!!!
Later!

Rekommenderade inlägg