Ryder Jackson Hayden Ranelid

För fem år sedan kom du till världen nästan 5 veckor för tidigt av dig själv, jag hade ju planerat kejsarsnitt och skulle inte föda barn själv, det skulle plockas ut!!
Då när din pappa och jag var i New York för första gången tillsammans låg du redan i min mage ca 11 veckor gammal, jag var jätte konstig där i stora äpplet har din pappa berättat, ville bara vila och åt inget ville bara dricka och vägde 52 kilo men när jag kom hem 57 kilo, med en rund kula på magen! En kväll skulle vi verkligen fine- dina och gick på flott restaurang, jag drack ett glas skumpa och ett glas rödvin och Martin fick bära upp mig på rummet, den natten är ett enda delirium kommer inte ihåg något, försökte mig på något slags hångel men Martin avböjde snällt då jag inte var mig lik, väl hemma i trettonde veckan kissade jag på tre stickor och var mega gravid, fick gå till svärmors gynekolog/ barnmorska och göra nupp/ kub test samma vecka helt galet, vi som skulle försöka och se lite om det kom något barn, vi var i äpplet i december och vi bestämde oss nog för att försöka i sep/ okt, så kan det gå!
Det var så kul för jag hade inte en tanke på att det kunde vara det men då en kollega påpekade min viktökning och frågade om jag käkat mycket i New York, det hade jag ju inte gjort så var gravid det sista jag tänkte på!
Sedan följde 27 veckor av helvete, jag ska inte vara gravid, var djupt deprimerad, barnmorskan var orolig jag var suicidal, grät varje dag och blev sjuk skriven i femte månaden! Vi total renoverade hela vårt hus på 170kvm och då menar jag total, jag bodde i min mans systers lilla tvåa, med min man, två hundar och stundtals också med min bror!
Vi bråkade varje dag så väggarna höll på att trilla jag vägde typ 100 kilo det var 100 grader varmt, jag har aldrig svettats så mycket heller aldrig varit så ledsen för hur stor jag var, vaggade fram!
Att vi inte skiljde oss då tyder på att vi blir nog aldrig skiljda, för så som vi bråkade så mycket kan man inte bråka!
Det enda jag upprepade när jag var hos barnmorskan mellan allt gråt var att jon skulle ordna så att detta barn skulle komma ut på något sätt för föda det skulle jag inte. Fick efter mycket om och men ett planerat kejsarsnitt efter att överläkaren på Mas skrivit att jag var psykiskt sjuk i journalen!
Men hur som haver du kom ut av dig själv nästan 5 veckor för tidigt i en helt fantastisk förlossning som tog typ 25 min, min mamma var med och inte en skråma på mig, jag hoppade upp och studsade fram efter du kommit ut! Nu blir du fem år min förstfödda prins, som jag älskat dig sedan första sekunden jag höll i dig, som du berikar mitt liv, vilken glädje du skänker, vilka komplimanger du ger, vilken kärlek du ger, din vaniljlukt över hela dig förutom fötterna då, vilken klok och fin liten kille du är, omtänksam, kan uppföra dig, har aldrig varit till några stora problem, världens finaste med det finaste lilla ansiktet jag skådat- som jag älskar dig till månen och till universums slut! Ca 8 månaders helvete och något så underbart kom ut, jag kommer alltid älska dig vad du än bestämmer dig för att göra i livet och kommer alltid finnas vid din sida! Jag älskar dig Ryder Jackson Hayden Ranelid! Jag kunde inte fått en bättre kille- du är mitt allt!!
Puss och grattis på din dag i morgon!!

20130808-211258.jpg

20130808-211347.jpg

20130808-211357.jpg

Rekommenderade inlägg

3 kommentarer till “Ryder Jackson Hayden Ranelid

Comments are closed.