Upp i ottan

Upp 04:30 ska jag och duscha och klä på mig för att åka till Stockholm med jobbet- jätte kul!!! Ser fram emot det jätte mycket- NOT!!! Jag jobbade på en flygplats innan och gick i fem års tid upp kl 04 och 05 och det är inte mänskligt, jag la mig så tidigt att mitt äktenskap var i fara!!!!! Jag bodde 7 km från tåget och cyklade varje dag för första bussen gick inte så tidigt när du började 06 men gick nog om man började 07 men jag cyklade varje jävla dag i ur och skur och hade man morgonvakt på helgen vilket man hade 3 ggr i månaden så gick inga bussar alls så var det snö kunde man inte cykla och skulle då gå 7 km typ 05 eller 04 på morgonen- halloooo våldtäktsmän!! Jag grät och svor varje gång jag skulle upp och mådde sjukt dåligt över att jag skulle upp tidigt och att jag var sjukt rädd varje dag för hur jag skulle transportera mig till mitt jobb! Detta har medfört att jag går aldrig upp innan 06:30 av ren princip, men nu ska jag det ofrivilligt och helt plötsligt, det framkallar Kaufmann ångest- fy fan säger jag bara!!! Kaufmann ångest kallas den ångest jag får av tidiga morgnar.
Fem år av mitt liv började jag 06 eller 07 den andra vakten började 14 och slutade 22, lika illa det!!!! Fick precis veta att nu har de slagit sig rejält och öppnar 05:45- tror det kallas hål i huvudet!!!! Jag var så full av ångest mot slutet att jag grät nästan varje morgon och kväll och det var en lyckans dag när jag slutade och började jobba normala arbetstider!

Hur som haver jag spenderade 2 timmar på Emporia idag och det gick snabbt, hann handla och hälsa på i Lexington butiken och sen kom F för en kaffe plötsligt var det dags att hämta Ryder från kalaset!! Sen har jag lagt fram kläder och kokat ägg till i morgon!!

Lycka känner jag över lite konturer som börjar komma fram och säger med denna för mig fantastiska bild godnatt och ses i ottan!!!
Godnatt!!!

20130818-221402.jpg

Rekommenderade inlägg