Det där man inte riktigt förstår

Jag måste, måste komma ihåg att vara mer tacksam- för helvete jag har ju typ allt och lite mera, förutom lite dallriga lår, ni ser ju, att man inte bara kan inse att mitt liv är underbart! Igår läste jag om kvinnor som försökt få barn, vi talar om 10-15 inseminationer och ivf- försök tårar, förtröstan och relationer som sätts på prov, en enorm längtan och så går det kanske inte alls och i många fall går det. Det där är något jag aldrig kommer att kunna förstå, men stora tårar rullade ner när jag läste för jag insåg att shit Agnes du blev gravid två gånger på typ första försöken, aldrig någonsin haft komplikationer, blödningar eller missfall utan bara två barn som blev till direkt och kom ut friska och fina, jag citerar åter igen min pappa Björn Ranelid- det är Guds försyn!! Då tror jag inte ens på Gud.
Jag tror inte jag förstår vad lyckligt lottad jag varit, jag vågar nästan aldrig säga något när det talas om graviditeter och längtan efter barn, jag som inte ens skulle eller ville ha barn!
Jag skäms faktiskt ibland över hur lätt det gått, förutom att jag varit helt psyko i huvudet och deprimerad under graviditeterna det är en annan historia. Hela ens liv om man tänker efter måste jag påminna mig själv om att vara tacksam för varje dag, tacksam för att vi är friska och har det bra, jobb och tak över huvudet och mat på bordet.
En sak jag sa till mig själv innan vi fick Ryder var att det skall aldrig saknas en krona eller att jag ska behöva tänka på pengar när jag ska köpa något till barnet, låter kanske bortskämt men så vill jag ha det och jag skulle aldrig göra något som jag sen inte har råd med, ekonomi, boende och jobb ska vara i ordning sen kan barn komma, sen kan jag förstå att för vissa låter detta som ett kontroll behov och att barn kan man inte planera men nu blev det så i vårt liv, och andra barnet är också mycket välplanerat, precis när det passade att få barn nummer två efter Ryder, men det är så jag vill ha det i mitt liv och inte så alla vill ha det! Kan inte svara på vad som hänt om vi inte kunnat få barn, det har jag aldrig tänkt på. Som sagt jag är tacksam och måste bli ännu mer tacksam över vad jag har och vad vi åstadkommit jag och min man.
En positiv sak med att vara sjuk är att man hinner läsa de där magasinen man prenumererar på som man aldrig hinner läsa och man hinner tänka i lugn och ro!
Nu ska jag vila igen!
Later honeys

20130821-115320.jpg

Rekommenderade inlägg