Bloggar som provocerar

Läste Starwoman igår, precis som alla andra dagar igår handlade det om hennes nystädade kök- visste direkt att det skulle skapa himlastorm. Hon har idag berört stormen som blev efter bilderna på hennes till synes kliniskt rena kök. Varför lade hon då upp dessa bilder, jo för att många av hennes läsare hade efterfrågat bilder från alla vinklar i hennes kök och det visade hon upp igår. Alla som läser henne vet att hennes hem är perfekt alltid, iallafall på de bilder hon lägger upp hur det sen ser ut i verkligheten är oviktigt, men man vet vad man får när man läser henne inte så att det en dag kommer se ut som en kvart av något slag!
Vad jag inte förstår är varför man läser om man ändå bara blir provocerad, jag läser bloggar för att det är intressant, inspirerande och ett härligt nöje att läsa om alla olika människors liv man får följa, aldrig att jag sitter och är sur, arg, irriterad, förbannad eller avundsjuk, jo det kan jag bli på en tjej jag följer på instagram som har typ 50 Hermes väskor, men avundsjuk på ett sunt sätt inte så att jag börjar skriva elaka saker till henne utan mer typ fy fan vad fett och lyxigt för henne att äga 50 stycken Hermes väskor! Förstår inte hur man kan sitta hemma och hata, hata kan man göra med mördare, pedofiler och andra hemska människor men små som stora oskyldiga bloggare, som de flesta lägger ner sin själ i sitt bloggande och som det dessutom är helt frivilligt att följa! Det övergår mitt förstånd, det måste vara mestadels bittra och olyckliga människor som hatar, det är svårt att hata om man är lyckliges sig själv och sitt liv. Så tror jag iallafall att det måste vara, ställ upp 150 näthatare och jag sätter en slant på att 145 av dem liknar varandra och lever ungefär samma sorts liv!
Jag var först tveksam till hur mycket jag skulle utlämna och om barnen överhuvud taget skulle vara med i bloggen, men bestämde att vi skulle vara med allihop och sen väljer jag också såklart vad jag ska visa och inte, det enda jag aldrig kommer att göra är att ljuga. Jag är helt ärlig med att jag tok bantar, tränar varje dag och går på diet, det är det enda jag har svårt för när man säger att man äter och är mega smal och sen faktiskt inte äter, läsare är inte dumma, man kan inte vara mega smal och äta en massa utan att träna mycket och kontinuerligt så är det bara, finns kanske en på tiotusen! Så jag gjorde ett aktivt val och valde att visa precis hur det ligger till i min kamp mot en fit body, sen kanske det inte är bra nä då är det så, jag är vuxen 36 år gammal och har två barn, jag vet precis vad jag gör!
För att återgå till allas våran stjärn-kvinna då, henne perfekta hem sticker i ögonen? Varför? Jo av den enkla enda jävla anledningen att människor är avundsjuka, absolut inget annat, de vill ha likadant men de orkar inte, hade de haft samma fina rena hem hade de inte blivit provocerade!!! Så enkelt är det!
Sluta störa er alla näthatare och skaffa er själva ett rent hem och om ni kan lika fint annars sluta hata andra som har det!!!
WORD!!!!

Rekommenderade inlägg

3 kommentarer till “Bloggar som provocerar

  1. Amen! Get a life liksom. Tänk om näthatare lade den tid och energi de lägger på att skriva otrevliga inlägg etc på sig själva och sitt (förmodade dåliga) mående istället…
    Uppskattar din ärliga blogg!

Comments are closed.