Mitt liv är kaos just nu!!

Började dagen med att bestämma mig för att inte träna idag 06:30, vaknade 01:45 och var vaken till 05:10, ehhh ångest halloooooooooo!!!! Fy fan, jag är helt jävla uppskruvad, går inte att stänga av förutom några timmar mitt på dagen när jag står och nästan sover! Det är flytten och Ryders prova på vecka på Fair Play stadion denna vecka som stressar mig till den milda grad att jag sover inte, har ont i mage och huvud! Så låg i sängen till 07:30 och det är inte fy skam en onsdag!!!!! Gick upp och gjorde barnen klara så mannen fick sova en halvtimme till och när de gick gjorde jag mig klar i ett nafs!!

20130828-211541.jpg

20130828-211546.jpg

Skjorta Lexington, skor Catarina Martins köpta på Le make, jeans Jfour!

Stressad, det är förnamnet och jag går bara runt och är helt galen, allt bara kör runt runt runt i huvudet, hoppas jag lugnat ner mig till helgen, att flytta är värre än vad man tror, och tro mig vi har lite saker, lite möbler men sjukt mycket kläder!
För att inte tala om skor och jackor det är helt jävla galet, skulle kunna öppna en Jack affär och ändå ha jackor kvar, mådde faktiskt lite illa när jag packade ner 6 vinter/ höst jackor till Zoë Mae tänk så många barn som inte ens har en!
Vet inte vad som hänt med mig, jag har blivit human, empatisk och tänker på andra människor, missförstå rätt, men innan bara shoppade jag och shoppade idag tänker jag efter mer och köper inte bara en massa, och det känns faktiskt bra!
Igen är klockan nästan 22, men har även tvättat, hängt tvätt, packat 6 kartonger, 10 Ikea kassar och handlat mat, brist på sysselsättning är det inte iallafall!

Idag hade jag världens bästa hår dag fast jag sovit med knut och det inte var nytvättat!

20130828-213853.jpg
Godnatt!!!

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Mitt liv är kaos just nu!!

  1. Go Agnes go!
    Vi är snart klar med vår utbyggnad av huset, och det är damm, grejer och kläder precis överallt!

Comments are closed.