Junkie i riddarhjälm!!

Hahaaa idag åkte en junkie med i metron in till Köpenhamn och han hade riddarhjälm i stål på sig, kan tänka mig att han hade det super skoj där inne, så skönt att avskärma sig under hjälmen!! Förra veckan kom det en tjej till gymmet med full party make up, 250 gram i läpparna och pälsväst som hon tränade i, allt är möjligt det är ju en sak som är säker!!
Så gott vi sover om natten, alla insina sängar och rum, som balsam för själen!

20130902-195635.jpg

20130902-195641.jpg

Allt Lexington, ni börjar haja va??
En aningens trötter i morse, jag är inte trött men ser trött ut och både hals och öron spökar fortfarande så att jag inte känner mig helt kry!
Vi har ju blivit med badkar, och det är mega stort så där ligger Ryder varje kväll eller ligger och ligger han typ dyker!!
Som vi har saknat det, att ligga där en stund och njuta och rå om sig själv, det är något vi längtar efter!

Vi är i fas känns det som, bara småfix kvar och ett stort rum som är helt tomt och skall inredas, det ser vi fram emot mest!
Igår åt vi middag rätt sent och sen spelade vi spel med bara Ryder, han behöver egen tid med oss, det märker vi för Zoë Mae kräver så mycket och är så mycket!
Vilken lyx som innan när jag bara sprang ner och handlade något vi saknade på Triangeln som har öppet till 20, lyx!
Har gjort mig en stor latte och sitter och förbereder mig för att göra klart till i morgon, tränade inte i morse, måste bli frisk!

20130902-201106.jpg

20130902-201112.jpg

Har jag ont?? Svar ja, fyra naglar har gått rakt av långt in i flytten och det gör så jävla ont, måste fixa naglarna pronto helst idag, kan inte se ut så på jobb!
Snart kommer mina vänner som också ska flytta och hämtar alla Ikea kassar och alla flytt kartonger så blir vi av med det också, skönt!
Nu ska jag sniffa på min vanilj bulle- Ryder!!
Later!!

1 kommentar till “Junkie i riddarhjälm!!

  1. God morgon,
    Måste bara säga – vilken uppfriskande blogg! Läser de andra bloggarna på elsas då och då och de är roliga och inspirerande med tanke på fina bilder, tips etc. men din blogg är mer the real deal …. det känns väldigt ärligt och uppfriskande. Keep it comin’. 🙂
    Mvh Lina (snart 36 åring också :0)

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg