Det där med att vara iväg!!!

Igår var vi ju iväg, och det gör ju att allt annat man brukar göra kommer efter, nu kanske det inte är livsviktiga saker man gör varje kväll men man kommer efter, och jag tänker på dem som ofta och flera gånger i veckan är ute på galej och annat, hur får man ihop saker i vardagen? Jag som brukar göra matlåda och koka ägg och lägga fram kläder och massa annat smart det fungerar ju en kväll men inte flera, eller?Jag hör hur tråkig jag låter, men är vi borta är vi det tillsammans annars en och en och då är det ju lättare, men min är ju som ni vet borta rätt ofta!
Är det jag som är rutin människa och tycker det är skönt att ha så lite som möjligt att göra på morgonen är bäst? Är det bara jag som blir stressad om inte allt är som det ska? Jag är nog en sjukt strukturerad och rutin människa och det fungerar bäst för mig!
Men jag är nog både gammal och tråkig för hela dagen idag har varit sengångare pga lite skumpa och en drink!!
Hahaaaa, det går utför efter 35.

Vi var på världens bästa OCCO igår och jag åt sommar tallrik, underbart såklart!!
Älskar älskar OCCO’s mat och Erik’s drinkar, skulle kunna bo i köket där och äta lite Hoummos när helst jag känner för det!!
Idag är en annan dag och jag hämtade och handlade på vägen hem och det vet alla normala att det gör man inte med hungriga barn och trött mammy, var dessutom tvungen att fylla på busskortet!!!
Vi handlade på Hemköp och Zoë Mae hade tagit av sig strumpor och skor, skrek efter banan och bulle på samma gång, handlade för tunga saker, ställde mig i snabbkassa för kort och hade tomt på det ena kortet för jag hade tagit ut pengar och vi har aldrig mycket på kortet om någon skinnar det, en gubbe stod och flåsade mig i nacken med en banan han skulle köpa och jag svettades ymnigt, men hem kom vi och busskortet är påfyllt vi fick spaghetti och köttfärssås och tomat sallad och världens största glas Rose till mamman!!
Jag har även bytt sängkläder och dammsugit 214 kvm, det var en upplevelse!!!
Nu mys!
Puss och kram

1 kommentar till “Det där med att vara iväg!!!

  1. Åh, ler igenkännande! Känner mig ofta som en tråktant som tackar nej till än det ena än det andra… Är dock glad att jag kan säga nej! Att jag känner efter & gör det som funkar bäst för mig! Och min familj… Det måste vara det viktigaste. Jag accepterar att jag är här i livet just nu, var sak har sin tid 🙂

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg