Fredag, handla termos och äta egengjord kebab!!

Fredag, fredag fredag härligt men som sagt känner mig snuvad på helg när jag bara är ledig en dag, ska jobba i morgon så söndagen blir mys mys och mys!
Ska faktiskt bli jättekul att jobba i morgon, löning och event och vi bjuder på varm äppel cider!

Jag hämtade, handlade- läs typ storhandlade med två barn, hem och lagade mat, började tvätta, tömde och fyllde diskmaskinen, åt mat, fortsatte tvätta, hängde alla jävla maskiner och vek det jag torktumlat, badade barnen och nu ligger Zoë Mae och Ryder ritar och jag sitter med vin, Cola Zero och godis!!!
Innan hämtning handlade jag även termos och förlängningssladd till jobb!!

20130927-211335.jpg

20130927-211345.jpg

Jag måste bara berätta hur ofantligt stolt jag är över mig själv- det är jag som genom att träna och äta rätt gör att jag får snygg kropp, inga genvägar, inte välja den enkla vägen- blod, svett och tårar håller på att bygga min kropp, jag jag och jag är min egen lyckas smed!!
Kommer alltid slå mig på axlarna för vad jag åstadkommit och varje gång jag ser mig i spegeln så vet jag vad jag gjort- världens stoltaste!!!

Hörs i morgon finisar!!!

Rekommenderade inlägg