Stress stress stress

Jag måste gå i stress terapi seriöst jag är nära hjärtinfarkt varje gång vi ska ut genom dörren och in i vår smala hiss, en dag kommer jag att få ett bryt!!!!! Finns inget som stressar mig så som när vi ska ut genom dörren, vet inte varför, hundar, ungar, vagnar och barn!!!!!! Skjut mig!! Första dagen själv och redan nära döden, nu är barnen hos farmor och farfar den där hunden är rastad mamman har fått nya strumpor och nu till jobb!!!!
I tåget är det ännu mer jävla människor som ska in och hygga, idag är ingen bra dag, ingen sittplats det bådar dåligt för resten av dagen!!!
Skulle gått på stor fest ikväll men det blir inget med det då mannen är borta!!
Men men vi får köra mys deluxe det gjorde vi igår och jag och Ryder kollade film till sent på natten så honom gick jag väcka vid 09,30 en annan dam vaknade 04:40 för första gången på två år!!! Kul kul!
Later honeys!!!! Puss

1 kommentar till “Stress stress stress

  1. Hej igen! 🙂
    Känner mig som en copycat, men du skriver så mycket som stämmer in på mig också! Först ångesten, sedan om söner med långt hår och därefter om att mannen jobbar borta… 🙂

    Min son, fem och ett halvt, har långt blont hår och måånga tar ”fel”, senast i måndags i vårdcentralens väntrum då receptionisten kommer ut och upprepar frågan om namn/personnummer och när jag upprepar sonens namn stammar kvinnan fram något om att det ju bara fanns flickor i väntrummet… Och vadgäller att vara ensam med barn då mannen jobbar borta: jag blir totalt passiv, orkar inte tänka på något för egen del eftersom tiden ändå inte finns. Det gör mig så deprimerad och frustrerad samtidigt som jag får dåligt samvete…

    Kram och hoppas att det flyter på medan du är ensam!! Sänk kraven och hitta på mysiga saker med barnen!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg