Lång, längre längst dag!!!!

Nämen idag vaknade fröken 06:15, det är ju också trevligt, två dagar i rad har hon vaknat helt okristligt tidigt och det har som sagt aldrig hänt på två år!!!! Förklaring på det??
Jo men jag har ju drömt igen, i natt har jag legat naken och även försökt ligga med Erik Saade som även var han som va med i Ateens den blonda, vet inte vad som händer tro nu inte jag är en sexgalning som bara drömmer sex drömmar, undrar vad drömmen försökte säga mig för varje gång vi skulle ligga så kom någon och sen gick allt ut på att hitta ett ställe där ingen kunde hitta oss!!!!!!
Martin jag älskar dig fortfarande tro inget annat!!!

Shoppat från H&M home, älskar den affären, fina och billiga saker!!!

20131027-171817.jpg

20131027-171824.jpg

20131027-171832.jpg
Finaste finaste askarna!!

Sen har vi köpt halloween kläder och smink till barnen och så fikade vi på Espresso house med bästa P&T och alla fem barnen- det är alltid lila trevligt även om Z sov mesta tiden, kan vara därför det var himla trevligt!!

20131027-172015.jpg

20131027-172022.jpg

20131027-172030.jpg

Sen har vi ätit middag kl 16???? Frågor på den, de här dagarna när en viss dam ska upp i ottan blir saker och ting inte riktigt som man tänkt sig!!!
Bäst av allt är att hunden är borta till tisdag, det är en sådan befrielse när man är själv med barnen att den inte ska ut i tid och otid!!! Det är sjukt jobbigt att ta ut den innan dagis och lämna barnen själva för att ta med dem ut det finns inte på kartan om vi inte ska gå upp 04:30!!!!
Later honeys!!!

9 kommentarer till “Lång, längre längst dag!!!!

  1. God morgon Ranelidskan!
    Jag brukar titta in här ibland tycker att din blogg stundtals är riktigt uppfriskande och härligt ärlig. När jag läste dagens inlägg så blev jag tyvärr bara trött och ledsen. Anledningen till det är hur du använder diagnosen Cp (Cerebral pares), dvs en hjärnskada som uppstått innan två års ålder och som påverkar personens motorik. Jag är själv småbarnsmamma och har en dotter med Cp. Varje dag ser jag hur min underbara lilla tjej kämpar med både sin kropp och med samhällets fördomar för att kunna leva som sina jämnåriga. Jag hoppas och väljer att tro att du inte menar något illa med ditt bruk av Cp utan att det istället handlar om okunskap, slentrianmässig användning av språket, en tankevurpa eller likande? Jag undrar om du skulle känna dig lika bekväm med att skriva tex Downs tider, jude tider, mongo tider, homo tider osv.?

  2. ja min son vaknar också CP tider… typ 10-12 ggr per natt. Han är 6 år och har Cerebral Pares och epilepsi. Han åker med ambulans till Lund o akuten där ca 1g/v pga epilepsin. Vet du vad CP står för? Antagligen inte då du skriver CP tider. Det är en neurologisk sjukdom som gör att man får motoriska problem. Visst några får utvecklingsstörning (däribland min son) men de flesta får faktiskt inte det. Det är ofta så att ett barn får syrebrist o då kan det leda till cerebral pares. Kan ske under graviditet, under förlossning (som i min sons fall) eller upp till 2 års ålder. Därefter kallas det förvärvad hjärnskada. Så har du lärt dig något idag också och kan kanske i fortsättningen uttrycka dig annorlunda och inte använda ett funktionshinder som skällsord.

    MVH
    Anna Axels mamma

  3. Hej!
    Du är medveten om att CP står för ”cerebral pares” och har med problem i musklerna att göra. Så vitt jag vet har inte klockor eller tid muskler, så de finns inget som heter ”cp tider”. CP är en diagnos, inte ett skällsord. Det är jag övertygad om att de ca 200 barn som kommer födas i år med denna diagnos, är beredda att hålla med om. Tack för att du lyssnar. Fridens liljor! /Ina

    1. Jag får ju göra årets avbön och be om ursäkt, tänkte mig inte för, blir tyvärr helt ödelagd när jag inte sover och har sömnproblem!! Ber om ursäkt för ordvalet och tror att vi som inte lever med det ordet i vardagen använder nog det ofta fel, tar bort det och hoppas ni fortsätter läsa!! Förlåt förlåt förlåt från botten av mitt hjärta!!! Kram

      1. 🙂
        ja det gör helt enkelt ont att läsa CP som skällsord när ens hjärta har det.

        Jag för min del tycker det är bra att du funderar igen o använder annat ord. Vet så väl hur jobbigt det är att inte få sova.
        Anna mamma till Axel

    1. 36 år och det andra har jag bett om ursäkt för, vad jag anser om att inte själv ta hand om hund om två barn veckovis själv utan min mans uppbackning det är upp till mig, jag har mina orsaker till att det är skönt att inte springa ut med den 4-5 ggr om dagen och jobba heltid och vara själv med barnen!!

  4. CP-tider, vad är det? Min son har en cp-skada och det vet jag vad det betyder, men CP-tider…
    Nästa gång, tänk innan du skriver!

  5. God kväll Ranelidskan!
    Att kunna be om ursäkt är fint. Ännu bättre är det om du, nästa gång du hör någon ”som inte lever med det ordet i vardagen” använder det fel, kan korrigera dem och få även dem att tänka till. Det är mycket tufft att leva med den här funktionsnedsättningen och än värre blir det om diagnosen får en negativ klang.
    Fint att det här fått dig att fundera. Inte alltid helt lätt om man lider av sömnbrist, tro mig jag vet…
    Tack för kramen och för att du lyssnade!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg