Köpa säng!!!

Hahaaaaaa vilken jävla soppa- att köpa säng med en smal jävla lång räka, ok han sa inte jävla men det andra, som den trevligaste försäljaren i mannaminne kallade M och med hans jävla knast- rygg med typ tusen fel är det licksom dömt att misslyckas!!
Jag ger upp!!! Knast hoppas jag ingen blir sur när jag skriver, knast kan vara vad som helst!!
Har stressat så mkt att jag mådde illa innan- och än värre blev det när jag insåg att en massa människor läser mig typ varje dag som kanske känner mig, känner mig lite eller inte alls, de som inte känner mig är ok, de som känner mig också men de som känner lite!!! Typ föräldrar på dagis, dagis fröknar och ja vem vet jag, så går de där och tittar på mig och tänker jahaja du åt Mac Donalds igår och har massa ångest, typ varje dag!!!
Kul kul, men så är det ju, jag har själv valt och jag är ju brutalt ärlig och det finns ju fördelar och nackdelar med det!!!!
Så nu har jag gjort squats och lagt mig för att vila innan sängdags!!
Godnatt folk!!

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “Köpa säng!!!

  1. Jag känner inte dig alls men din blogg är ett fantastiskt andningshål i en annars så perfekt bloggvärld. Din ärlighet är befriande och människor som läser dig som känner dig lite borde se att du älskar din familj och prioriterar att vara den bästa mamman till dina barn! Just nu när allt verkar vara så tungt för dig och all skit kommer på samma gång så sitter jag här bakom min skärm och önskar att du snart ska vara ute på andra sidan skiten och bara få må bra. Svammel svammel men iaf hoppas att du förstår minpoäng – ha inte ångest för att människor läser – du har ngt att delge!

Comments are closed.