Att vara ledsen!

Jag är ledsen och har mycket att tänka på, stora saker som måste lösas och det snart hoppas jag, jag är så mossig i huvudet av alla tårar och tankar att jag varken vet in eller ut, ensam med barnen i fem dagar! Inte tränat på 2 veckor löpning pga att jag inte kommer upp och fet ångest för det!
Jag ska bara vila lite, tänja lite och gråta lite sen är jag back om track igen!!
Nu tankar jag kärlek och glädje med Ryder i min säng!!! Ryder jag älskar dig!!
God natt!

Rekommenderade inlägg

3 kommentarer till “Att vara ledsen!

 1. Jobbigt att vara leden och inte må bra och ha mycket omkring sig, jag hoppas att allt ordnar sig för dig med vad du än går igenom
  Kram Linda

 2. Ta hand om dig och kom tillbaka när du orkar! Du har en fantastisk blogg, den är ärlig, rak och mitt i livet! Inget föreställande eller förskönande över hur livet går upp och ner och därav känner jag igen mig i så mycket du skriver. Tack

 3. När jag läser om din smärta, oavsett vad det är…
  …så skulle jag bara vilja åka hem till dig, hälla upp ett glas vin och ge dig en kram.
  Kanske för att jag själv är/har varit en jobbig och gråtig känsla alldeles förlänge nu!

  Heja dig!

Comments are closed.