Nyc baby!!

I morgon åker vi till Nyc jag och mannen, för en liten Memory resa! Vår andra semester Martin bjöd mig på var till Nyc och då låg ju Ryder i magen men vi var helt ovetande!!!
Första gången vi lämnar bort båda barnen på 21 månader så ingen kan säga vi sliter ut barnvakterna!!!!!!
Zoë Mae har sovit ifrån oss en natt på 21 mån och vi är verkligen inga som har barnvakt jämt och ständigt, dessutom bor mina föräldrar ju inte här!
Om jag längtar??? Det är typ overkligt, tänk jag ska äta, sova, prata, kissa utan att någon ska avbryta mig, jag ska inte ha med välling och blöjor, jag ska bara packa ner mina finaste kläder och vi ska planera framtiden, gå på hockey och amerikansk fotboll och pussas!!! Det gör vi ju annars också men ni vet själva hur vardagen ser ut och min man är aldrig hemma så just att pussas var det nog också längesedan vi hann med!!
Det är första gången i mitt liv jag inte packat 2 veckor innan, jag vet inte ens vad jag ska packa!
Mamma bor här och passar barnen själv hela veckan, hennes hund är på pensionat min pappa bor på hotell, sen tar M föräldrar dem lördag söndag och lämnar dem på måndagen på dagis!
Mina föräldrar bor här och vaktar lägenheten det känns tryggt!
I morgon jobbar jag hela dagen, sen hämta och tvättstugan plus handla mat till mamma och packa, tror vi ska vara på Kastrup 04 på natten, tur det finns piller!!
Det ska bli kul att åka och vara Martin och Agnes och just detta år har varit helt jävla galet i avsaknad av familjetid!
Igår var min man ute med Tiesto- typ världens mest kända dj och en fransk dj och några amerikanska och italienska fotbollsspelare ehhhh vadå typ min man, det är sånt som händer när man är duktig och sköter sitt jobb!!!!!!
Ryktet sprids att man är en hyvens man och fler vill samarbeta med dig!! Stolt fru!!!!
Jag ska sova nu är helt död sov inget i natt och gjort mina 150 squats nu så godnatt!!
Puss o gull!!!

20131202-210816.jpg

20131202-210825.jpg

20131202-210834.jpg

2 kommentarer till “Nyc baby!!

  1. Välkommen till NYC, ta med en stor resväska och packa lite, det är super reor överallt!!! 🙂 Men framför allt NJUT det är du så värd.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg