Det tar aldrig slut!

När jag pratade med min nagel tjej sist pratade vi om tv, jag tittar ju inte på tv, men idag är jag hemma sjuk inte ens då tittar jag på tv, tiden är så jävla dyrbar, jag känner att jag måste leva och jag måste göra saker för att inte ha något att göra när barnen kommer hem, så jag kan vara med dem när de kommer hem, vill inte slösa bort mera tid på att inte ha tid med dem! Hur som haver hon frågade varför och jag svarade sanningsenligt jag har inte tid och när jag har tid vill jag lägga det på annat! Jag insåg idag att jag har ju såklart legat ner under dagen efter lucia firande kl typ mitt i natten men sen skulle barn hem, och de skall ha mat, den skall handlas och de ska hämtas och mannen i Lund och Helsingborg- själv har han 40 grader och Ont i halsen, inte konstigt jag har ont i min hals, fotograf inbokad absolut sista chansen om släkten ska hinna få bilder på barnen i julklapp, när klockan blir 21:30 då är jag död och kom då på att enda gången jag suttit var på dagis när lucia tåget gick och sen har jag som sagt legat ner men inte suttit ner, det finns så jävla mycket som skall göras, och nu snackar vi måsten inte hitte på måsten utan saker som faktiskt måste göras! Jag känner mig lurad på livet! Saker och ting hör inte sammen, det är ett som är säkert!
Jag är så jävla jävla trött, hade jag varit tjugo hade jag lagt in på psykakuten men jag är en jävla fighter och därför överlever jag!
En dörr stängs och en annan öppnas, jag måste tro på det!
För så är det och så blir det! Håll tummarna för mig, jag vet ju innerst inne hur duktig jag är, hur lojal jag är, att jag är en jävel på service, älskar att hjälpa och prata med människor- jag vet ju det, men hela den här soppan har fan fått mig att tvivla! Sjukt att jag ska känna mig så här, jag har aldrig tvivlat så här innan och aldrig mått så här dåligt så här länge men jag är en känslo människa och jag är kränkt och ledsen och därför mår jag dåligt, hade jag varit en kid hade jag sagt- Fuck you jag drar! Ät mitt bajs! Hejdå och så hade jag gått, men min uppfostran, moral och värderingar gör att jag kämpar på men hela mitt väsen hela min kropp säger NEJ! Det här är fel!

Första lucia tåget för Zoë Mae och sista på dagis för Ryder, hon var med en halv millisekund till hon såg oss sen var det kört, sen satt hon i M’ knä, Ryder OMG han skulle läsa dikt och det gjorde han med bravur ojojoj min kille, vaknade i natt och kräktes antagligen av nervositet men vilken stjärna han bara stod där och glänste, läste och stakade sig inte alls! Min kille, kan man älska sönder någon???
Det gör jag med dig Ryder, min förstfödda, min prins, mitt ljus i mörkret, min livsgnista, min kärlek, mitt allt, när du klappar mig och smeker min kind då blir jag hel! Du har ett sånt lugn, du är så klok, du är så snäll, du är en god kamrat, du tänker på alla, du hjälper din syster, du är en god människa! Låt aldrig det förstöras, må den brinna i helvetet som försöker förgöra eller förstöra att du är en av de goda! Jag älskar dig så innerligt!
Tack för att du kom till mig, i min mage, den största magen det året, den mest deppiga graviditeten 2008, den mest söndergråtna mamman som varit gravid den månaden du kom, tack gode Gud du kom en månad före vad du skulle, finaste fin, vi två, för alltid!!!

Zoë Mae så olik, så annorlunda, så intensiv, så full av upptåg, så full av liv, så nyfiken, så ikke försiktig, så pepp på att prova allt, så full av beundran för dig Ryder, så vacker, så sur, så bestämd, så mjuk, så obetänksam när du är en funderare, så ikke sugen på puss och kram, bara när du har lust, så full av ord, så full av upptåg, så ikke osäker, det är du, så tvärtemot någon man kan vara, en av varje, en av varje kön, två sådana olikheter att jag ibland undrar, men mina, våra, skapade av oss, våra egenskaper, gener, värderingar, tankar, du och jag forever, vi fyra forever and ever! Och för det ska jag älska er in i döden mina finaste, min familj!!!! Min!! Tänk att jag fick en familj, jag, som älskar mig och som jag älskar, älskar sönder, rädd att pussa sönder er ibland, säger varje dag, många, massor av gånger jag älskar er, till månen och tillbaka, för evigt en miljard gånger!
Godnatt!!!

20131213-234614.jpg

20131213-234826.jpg

2 kommentarer till “Det tar aldrig slut!

  1. Hej, jag är ny som läsare här och måste säga att jag ler igenkännande även om jag inte har någon aning om hur just du har det. Själv stressar jag som en galning och allt är måstesaker, hur ska man då kunna skala ner och ta det lugnare? Men vi behöver nog våga skriva om vår stress lite mer som du gör här, ofta håller man ju masken och låtsas att allt är ok. Och hur ok är det egentligen. egentligen inte alls ok.
    Hoppas att det lugnar ner sig i ditt liv, så att du får andrum att vara med de dina.
    Kram Christina

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg