Nytt år nya tag!!!

Nu är Ryders vän som gått på hans dagis  här men flyttat till Usa på besök och det var ett kärt återseende kan jag lova, så gulligt att se hur glada de blir! Jag har lovat plättar till lunch själv har jag börjat om på samma gamla kula som innan träning och 1000 kc om dagen, tränade  i morse och det var tungt efter detta långa uppehåll! I morgon blir det nagelfix och träning sen helg och den är efterlängtad kan jag lova, älskar att det snart är slut, nedräkningen har börjat!!!!

Känns skönt att börja om, det har varit ett par lussebullar denna jul om man säger så, har gått upp ett kilo på dessa tre månader jag inte tränat och ett kilo är ett kilo men nu skall det bort sammen med andra kilon, härligt härligt…..

Nytt år nya tag, nya utmaningar, ut med det gamla in med det nya!

Later!

1 kommentar till “Nytt år nya tag!!!

  1. Kära du, ett kilo räknas inte efter hela december och in i Januari. Inget att hänga upp sig på. När du kommer igång igen, med rutiner, så kommer du att säga ”vem fan tog det kilot jag skulle jobba bort”?
    Så är det Ranelidskan. Tro mig. Jag har förvisso inga kilo att ta bort, tvärtom, jag skulle vilja ha ca 10 kg på min skrangliga lekamen och det du, det är inte enkelt ska jag tala om. Alla kloka profeter talar om för mig att äta mer!! Ta en kaka till, ska du inte ha lite mer grädde, osv.!!
    Käckt eller hur? Hur lätt är det att tugga och svälja när allt växer i munnen? En köttbulle kan plötsligt bli ca 790 gr färs!! Svälj det om du kan!
    Nu ska jag åka till Madeira en vecka, koppla av, uppleva och äta gott. Frukostbuffé, lunch, något däremellan och middag på kvällen. Det ska bli skönt och har jag tur, ett par kilo plus!
    Tack för din underbara blogg, jag läser den dagligen. Nästan. Det jag inte läst tar jag igen. God fortsättning på 2014 och fortsätt att vara DU när du bloggar.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg