Att egentligen inte orka,

men ändå gå ner och träna, köra en timme fast man helst vill pilla navel, det är fanimig duktigt av mig! Men jag vet ju hur glad jag blir av resultatet efter, så det är värt allt!

Igår kväll hade vi affärsmöte med två stycken framtida samarbetspartners, mycket mycket spännande, nu så börjar det likna något, hade ett i veckan också och ett framöver med två andra!

Ska faktiskt söka söndagsjobb på Emporia, de har öppet 10-20 så får jag ändå lite butiksjobb men bara en dag i veckan och jag kan jobba på med det andra de andra dagarna!

Innan Disney on Ice i lördags var vi på Mac Donalds med barnen och åt, det är skrämmande, 95% av barnen som äter där är överviktiga lite eller mycket, det är helt sjukt, om mitt barn hade minsta tendens till fetma skulle vi aldrig äta där, aldrig någonsin, likaså som att när Ryder ibland får köpe-kakor gärna vill äta två tre stycken för att det är riktig fest för honom, då måste jag förklara att man äter inte mer än en kaka, man kan ju såklart äta tre kakor men det är både farligt och inte helt normalt, klart är det kalas så kan man festa till det men inte bara sådär, det är mitt ansvar att förklara och se till att mina barn äter och vad de äter! Skrämmande faktiskt, det är ju helt sjukt att barnen är så tjocka att de knappt kan springa och magar som hänger utanför byxorna stora som gravidmagar på 11-åriga tjejer, det är framförallt farligt men faktiskt också inte så jäval nice att se på, det är det ju inte på någon men på något sätt ännu värre på barn! Tyvärr är det så, vi lever i en värld där snyggast och ofta smalast eller mest vältränad kommer längst,  såklart också med utbildning och intelligens att göra, tyvärr det är den krassa verkligheten, du är klassad redan från tidig ålder, hemskt att säga men vi måste tala i klarspråk!

Jag tycker så synd om dessa barn och ungdomar, undrar om de är medvetna om det, och varför ingen hjälper dem, skolsystern kanske om nu inte föräldrarna finns där, fast det är kanske inte så lätt om föräldrarna också är överviktiga och det bara serveras fel mat!

Hur som haver, nu skall jag hålla kväll i morgon är det en ny dag!

Peace out!

1 kommentar till “Att egentligen inte orka,

  1. Du har helt rätt. (Såklart!) Det kanske inte är så himla pk att säga så, men det är ju helt rätt. Hur vi ser ut är första intrycket och det döms man för, sedan kan man visa på sitt sätt och få ytterligare visa vad man är, vem man är och vad man går för. Men det är inte alltid man får ”en andra chans” och då är utseendet den första chansen. Så, helt rätt hur provocerande det än kan vara för andra att läsa det.
    Kram Jennica

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg