Hanging loose!!!

Hänger runt, ringer samtal, springer ärenden till min man, hjälper honom, lagar en nagel, dricker en snapple och handlar mat, hämtar paket och tränar!!!
2 mil på två dagar, det känns i smalbenen må jag säga!

Vill tacka för alla fina kommentarer jag får, blir lika glad varje gång! Vill bara förtydliga att mitt inlägg om konsumtion var inte riktad mot någon speciell utan till den stora massan bloggare, jag har inget emot konsumtion som är sund och jag konsumerar själv, nog mer än de flesta men jag visar inte upp så mycket och jag köper det jag tycker om! Bara så ingen känner sig träffad utan det var en stilla undran om alla verkligen gillar samma saker? Det var mest det! Ligger i min säng i mina nya lakan, jag är helt såld, ligger och kastar upp täcket så det ska landa och sen smeker jag det över kinden, ehhh normalt? Tvingar även mannen att älta dess känsla typ varje gång han lägger sig vilket iochförsig inte är så ofta men ändå, vi är eniga!
Hämtade hem barn som var så smutsiga att vi knappt Fick åka medieägare bussen som tur va var det ledigt i tvättis, tvättade allt och lite till så nu ligger jag och sniffar sköljmedel!
Arbetslös och allt så gjorde jag egen pyttipanna idag till barnen, en gallskrek och ville inte ha potatis ej heller skal den andra ville inte alls ha! Otacksamma jävla ungar själv åt jag 1,5 dl soppa och va glad för det!!!
Later honeys!!

Rekommenderade inlägg