Lyxfrukost och flottaste naglarna!!

Den här dagen kan sammanfattas med ett ord- intensiv! Lyxfrukost istället för lunch är ju typ samma om man bara sitter och ringer hela dagarna, hur som haver om jag säger så här det saknades ingenting på frullen som S stod för, ingenting! Färska frukter, jordgubbar, latte, kaffe, typ 17 pålägg, ägg, bröd typ 5 sorter, bullar, juice typ 2 sorter, yoghurt i olika smaker med olika frön till ja men ni hör ju själva-LYX! Sen kramade vi frukostens huvudperson, K som är 14 dagar färskt litet knyte! Babygos, det är nice en liten stund om de inte skriker och det gjorde han inte, sov och var bedårande!

Sen jobba lite mer och sen handla och nagelfix, mellan detta lite hämtning och mys!
Naglarna gör jag på Malmö’s bästa salong La Beaut’e hos Sara, idag blev de flottare än vanligt, hon är så duktig och hon som äger panget går inte av för hackor hon heller, skämt åsido jag har provat ett par ställen och detta är i särklass i en klass för sig själv!

20140220-210510.jpg

20140220-210540.jpg

20140220-210547.jpg
Så nu har jag date med mannen, vi ska börja kolla House of Cards och dricka vin i sängen!
Later folks!! Fast först ut med hunden- tänk om man slapp det!!!!!!!!!!

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “Lyxfrukost och flottaste naglarna!!

Comments are closed.