Vem har tryckt på paus??

Sen jag slutade jobba den 31/1 har jag gått in i någon dvala, avfärdat det varje dag med att i morgon blir bättre men det blir bara mer och mer paus!
Känner inte igen mig själv, gör det jag ska och jobbar med det jag skall och måste göra men inte mycket mer, eftersom jag numera är försörjd av en älskad så måste jag ju typ göra allt annat hemma, hämta, lämna, gå till simskola, ta den förbenade hunden ut och in, handla, laga mat, tvätta ja ni vet, jag som aldrig saknat mjölk, välling och annat viktigt skjuter nu upp handlingen, delar upp mjölken, låtsas att välling inte existerar! Ha ni hör ju, totalt dekadent, helt förslappad, inte det att jag är still, nä tro inte det, här tränas varje dag, här springs ärenden, springs i tvättstugan ja det springs en del! Jag får ingenting gjort, är helt chockad vad lite som blir gjort, annars i vanliga fall liknar jag mer en Duracell- kanin, men på lördag börjar jag jobba på mitt nya extrajobb, det ska bli sjukt kul och jag längtar faktiskt! Det kommer inte bli hälften så stressigt eftersom jag inte är chef och bara ska stå på golvet!!! Tills jag kom på vad som hänt!!!! Jo sen jag var 20 har jag stressat, sprungit, passat tider, pluggat och jobbat heltid samtidigt, jobbat typ natt, fått två barn, sprungit fram och tillbaka, pendlat till Danmark och passat ca 4 tider med tåg och bussar i vardera riktning , haft konstant dåligt samvete för barnen och för jobbet! Så nu vilar min hjärna och min kropp upp sig, tror inte man förstår hur mycket man stressar varje dag för att hinna i tid till allt och alla tider man har och mat som skall lagas varenda jävla dag, jag är på paus i allafall, jag skjuter aldrig upp saker men nu är jag som en skadeskjuten horsare på vift, det går långsamt och vet ni vad det är nog bra! Bra att få chansen en gång i livet att vila och njuta för det där ekorrhjulet det är fan livsfarligt!!!!!!
Idag har min bror kommit på blixtvisit på förmiddagen för att komma igen om några dagar, men hans besök är så viktiga att allt annat ställs åt sidan! Jag tränade igår och idag, 2 mil intervall klara, vi har varit på Emporia och ätit och i sanningens namn mest ätit yoghurt glass, men 166 kr för fyra personer det är ett rån!
Mannen har köpt ny dator den andra åkte i backen häromdagen, jag har köpt de finaste små tavlor på Myrorna till Zoë Mae’s rum för tre tjugor och fyllt på med pocketböcker på samma ställe! Ska göra en fin tavelvägg med massa olika tavlor i hennes rum, älskar att köpa små söta tavlor i olika ramar och blanda i hennes rum, inte till oss själva! Vi har nog 100 eller 150 saker från Lauritz och EBay som skall ramas in, en dag!!!
Nu har vi sett Anton Edwald i Mellon, det var det enda jag ville se och snart ska Z sova!

Jag har gjort så sjuka fynd på sistone, med tanke på allt som konkat här i Malmö på sista tiden skulle man kunnat köpa sig en livsgarderob på 70 och 75% i butikerna som stängt! Men nu är det stopp för ett tag, ogillar ju masa shopping men fynd har jag svårt att se förbi! Jag är en jäkel på att fynda!
Nu mys och lite vin!
Later honeys!!

20140222-210244.jpg

20140222-210253.jpg

20140222-210301.jpg

20140222-210309.jpg

20140222-210324.jpg

Rekommenderade inlägg