Jobba jobba på en lördag för det tycker jag är bra!

Idag jobbade jag på riktigt efter en månads vila, jag har ju jobbat men inte jobbat ute bland folk bara ringt, mailat och haft lite möten. Om det var kul? Svar ja, jag är omringad av de finaste saker, tyger, kuddar, möbler, kläder, smycken och annat fint, de gulligaste tjejerna och tillsynes en jätte härlig chef, men så är hon också dansk- love them!!!!! Det bästa är att jag är inte chef, ska bara sälja och ha roligt, får ha på mig mina egna kläder- min garderob underbart!!!!!!
Jag var lite trött efter 7 timmar men det gick bra, på onsdag jobbar jag åtta timmar får se hur det går!!
Min familj kom och hämtade mig och så köpte jag charkisar med hem för de hade redan ätit, så jag åt och drack ett glas vin, sen har vi spelat olika spel hela kvällen och nu sover Z och vi kollar film med Ryder! Jag och Ryder har masserat varandra med den nya Rituals oljan, R är jätteduktig för de masserar varandra varje onsdag så han har stenkoll, så nu luktar vi två underbart!
I morgon blir det kompismys för hela slanten med fina vänner!
Vi ska ses och hänga med alla barnen och det är alltid mysigt om det inte är för många barn!
Nu film och mys, later!!!

20140301-221632.jpg

20140301-221655.jpg

20140301-221923.jpg

Rekommenderade inlägg