Oj oj oj!!

Tiden den rinner iväg, förstår inte var den tar vägen, borta är den i alla fall, nu är det måndag och snart kväll! Idag gick jag hem från dagis och sen tillbaka när jag skulle hämta så jag har gått ca 1,4 mil nu ska jag göra situps och squats hemma hann inte till gymmet för jag storstädade 214 kvm och det tog 2,5 timme och nu är det rent, renare än någonsin! Gick och köpte en mopp och jävlar vad jag moppat, över under och lite här och där!
Sonen har varit på simträning och nu har vi precis ätit och snart är det läggdags för liten och stor får vara uppe en extra stund!
Har jobbat hela helgen och det märks för jag är helt slut, hahaaa, för två dagar, men det är långa dagar, åtta timmar och det känns överallt, har ju ändå varit borta en hel månad från arbetslivet hahaaa!
Mannen ska snart ut och resa igen på rundor, Stockholm, Gbg, USA och Lund, hahaaa då blir det pusslande eftersom jag jobbar helger nu så då måste vi ha passning!
Tur mina föräldrar snart flyttar till sommarhuset och blir här 6-8 månader, vår barnvakt ska ju flytta till Cypern, då har vi bara M’s föräldrar!
Nä nu squat time!! Later honeys!

20140317-184324.jpg

20140317-184331.jpg
Köpte Hay tändstickor igår på jobbet!!

Rekommenderade inlägg