Katastroftankar!!

Hela jag är full av katastrof tankar, jag kan inte sluta tänka på dem och till råga på allt tittar jag på Criminal Minds, så korkat! Jag får ofta döds ångest och ångest över vad som kan hända barnen eller M, nästan aldrig mig själv, värst är katastrof tankarna om barnen, de kan jag inte ens ta hand om, vill på riktigt bygga in mig i en betong klump och aldrig komma ut, hela familjen bara smack in, men det går ju inte! Klarar inte av tanken på att de ska leva, bli stora, lämnade, sårade, kära, olyckliga, kanske bli utan kompisar, mobbade och andra fruktansvärda saker, jag tänker så här ofta och det är ju inte bra! Idag har ångesten mest handlat om var vi ska ta vägen, var vi ska bo, för jag måste bort från denna småstad, snarare än snarast! Den är så fylld av idioter som har noll koll på läget att det håller inte detta, snarstuckna, bittra, sura, olegade, men värst av allt i total avsaknad av själv rannsakan, de är värst! Man försöker prata med människor på ett trevligt och hövligt sätt men får skit tillbaka för människor får panik om de behöver göra något utöver det vanliga, de blir sura om man påpekar något och de tar åt sig av allt!!!! Hatar hatar dessa otrevlig opratbara människor! Detta upptar min tid, var ska vi ta vägen??? Denna dagen var värre än andra, blev triggad vid lunch och insåg att det är lönlöst fast jag fortsätter att bemöta idioti med vänlighet fast jag bara vill skrika!
Nog om detta, i morgon är en ny dag!
Godnatt!!

Rekommenderade inlägg

3 kommentarer till “Katastroftankar!!

  1. Hoppas du får en fin dag, här ska vi få mera snö!!! Yuck! Har du funerat på att prova KBT, det förändrade mitt liv! Kramar

  2. Jag har lidit av katastroftankar i flera år. Idag kan jag hantera dem men förr åt de upp min hjärna och hindrade mig ifrån att leva.
    Att lida av katastroftankar är ett helvete. Jag har skrivit mkt om dem i bloggen.
    Men så du vet… Du är inte ensam.
    Kram

Comments are closed.