Bästa tävlingen på länge!!

Den bästa tävlingen på länge!!! Oj oj oj, vad jag vill vinna en säng! Här kommer min motivering: för att göra en lång historia kort, vi hade en 180 säng världens bästa, sen sålde vi huset och då gav jag bort vår säng-Martin blev jättesur då han älskade den sängen, vi lånade en 140 säng som passade i tvåan vi bodde i ett litet tag, sen hade vi ingen säng när vi flyttade in i vår drömlägenhet, då lånade vi en annan säng som var M`s kompis och som bara skulle upp på en vind annars, den fick vi ont i ryggen av båda två, så jag skulle verkligen vilja glädja min man och bara komma med en ny säng och överraska honom då han sliter och jobbar ihjäl sig varje dag för att vår familj skall ha det bra och jag som precis slutat på mitt jobb hade tyckt det var kul att kunna ge honom något tillbaka för allt han gör för oss! Han är verkligen världens bästa och förtjänar det bästa! Förra gången jag vann något var i fjärde klass och en knallröd Walkman-så skulle dö av lycka om jag vann något nu 25 år senare!!!

Tänk vilken lycka!

 

Säng

Det här är sängen jag vill vinna. Titta mer här.

 

Så här tävlar du! den här tävlingen kan man bara vara med i om man bloggar och genom världens bästa Att vara någons frus blogg!! Lycka till!

Peace out!

 

 

Rekommenderade inlägg