Livet assåå!!

Skulle verkligen vilja att fler visade verkligheten, hur livet ser ut på riktigt, för hur mycket vackert, flott, vitt och perfekt man visar så är det ju faktiskt så att livet är inte så!
Idag gick jag upp 07:30, duschade och gjorde mig klar, väckte barn till färdig frukost, ut med hund, till bussen lämnade barnen, sprang till andra bussen, in i Pressbyrån och handlade en protein bar och en Vitamin Water, in på jobb fem i, jobbade hela dagen med att gå igenom mina märken jag har hand om, leverantörs möte och genomgång av danska Bobles, fantastiska produkter, slutade med att jag köpte en elefant, återkommer med hela historien om Bobles, slutade vid fem till dagis, ut därifrån vid 17:40, väntade på bussen, till Hemköp handlade tog en stund, hemma 18:40 hade mat klar 19:05, de åt ut med hund- hatar hatar det, 20:10 åt jag middag på diskbänken, kom på 19:10 att jag hade tvättstuga, upp och ner där mellan 19-22, två gånger badade barnen, choklad sås sanering pågick ganska länge, vid 20:30 hoppade de i badet igen, 21 prick la jag minsta, kom på att jag försummat R, 21:30 satte jag mig i soffan, 22 upp i tvättstuga, nu ligger R brevid mig, vi har hällt upp mys och han sover nästan, har inte suttit sedan 14:30 till 21:30 en enda jävla gång, jag har även vikt tre maskiner och dammsugit hall och tvättat golvet i hallen, igår dammsög jag 214 kvm och moppade även hela lägenheten plus städade ena toaletten! Mannen var är han????? Nyc!!!
Jomenvisst!
Igår fick jag den finaste buketten av Elsas Entourage så fin att jag fällde en tår, för det var på håret att jag kunde vara med i morgon, på håret snackar vi om!

I morgon ska jag träffa Marika först och för första gången för att senare träffa alla de andra för första gången, jag är inte med på dagen, måste jobba!!!

20140404-221607.jpg

1 kommentar till “Livet assåå!!

  1. Hemköp har hemleverans billigt o även mathem.se . Det skulle underlätta lite vardagen för er.
    Hemköps mat sida är MATDIREKT.SE

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg