I morgon smäller det!!!!

Om jag ska sitta färdig klädd i träningskläder så när dörren öppnas en puss och sen är jag ute ur dörren och springer till gymmet och middagen ska vara klar när jag kommer hem, hunden den ska jag inte ta ut på väldigt länge!!!!!! Tio dagar eldar upp en viss irritation hos mig, finns inget jag hatar mer än att gå ut med hunden alla gånger på en dag och i tio dagar, jag formligen hatar att vara själv med två barn och en hund som ska ut, speciellt på kvällen för då ska den ut ganska sent för det är den van vid och då får man ringa någon som vet att jag är ute eftersom barnen ligger uppe i lägenheten!!!!!!! Så kom inte och säg att jag inte får klaga, det är ett helvete!!!!
Barn först och sen kanske hund om man inte bor på landet med trädgård, det är min mening!
Jag längtar så mycket till i morgon då är vi två igen, och framför allt jag kan träna igen!!!!!!!!!!!!
Tittar på lyxfällan, är helt i chock två vuxna människor med två små babys som lever på försäkringskassan och skulder på en halv miljon för de inte pallar jobba och öppna post! Jag tycker faktiskt inte de ska få hjälp helt ärligt, sitta och säga att de inte orkar jobba för de får ändå pengar av staten och så finns det dem med cancer diagnos som blir utskrivna från försäkringskassan och inte får en spänn!
Nä vet ni vad, konsekvenser det blir det av ett sådant handlande och de ska inte få hjälp, res på ER och skaffa ett jobb!
Godnatt honeys!!!

Rekommenderade inlägg